- Poruka
- 49.914
Дневница?Na setu. Pasivno je. Ne radim ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дневница?Na setu. Pasivno je. Ne radim ništa.
Na setu. Pasivno je. Ne radim ništa.
Битно да си задовољан и да те исплате.Ima i dnevnice (skromne) i hrane (prosečne).
Za prvo statiranje jesam, ali mislim da će mi apetiti porasti. Hoću da jurim strane produkcije mada mi reče baš neko da se to teže dobija.Битно да си задовољан и да те исплате.
I makaroni! I odmah ujutru nešto iz pekare. Malo li je na ovu skupoću...Sendvic?![]()
Добро ал' пази се похлепе да не изгубиш шта имаш,гледај да те исплате.Za prvo statiranje jesam, ali mislim da će mi apetiti porasti.
Неко ми је давно рекао да неки странци снимају по БГ јер им је јефтина дестинција.Hoću da jurim strane produkcije mada mi reče baš neko da se to teže dobija.
Тешко је .Ima stranih produkcija po Srbiji, samo treba upasti...
Ima stranih produkcija po Srbiji, samo treba upasti...
Nisam siguran koja produkcija to radi i preko koje agencibe angažuju statiste ako to uopšte na taj način rade.Ark se snima u Beogradu, sada bi trebalo da rade 3 sezonu.
Nisam siguran koja produkcija to radi i preko koje agencibe angažuju statiste ako to uopšte na taj način rade.
Kad već pitaš zašto bi to neko želeo ( da me menja)
Zato što ću ja ispisati "dobro jutro" pastom za zube na ogledalu, kad ustaneš a ja još spavam da se iznenadiš. Zato što sam ja ko će ti natrpati papiriće sa porukama u patike, pa kad kreneš da se obuvaš se smeješ ili se iznerviraš. Zato što sam ja neko ko će se nedeljom razmazivati po kreveti ceo dan ako nemam obaveza. I kad me tad partner pita šta je za ručak, ja kažem sex.
Zato što mene ne interesuje šta će neko od komšija ili rodbine da kaže.
Zato što stvari koje ne trpim otvoreno kažem. Zato što prezirem laž.
Ako si me upoznao kao ženu koja vodi računa o svom izgledu, ne očekuj da ću to prestati kad uđem u vezu. Jer ja to radim zbog sebe a ne zbog muškarca.
Ima tu još mnogo toga.![]()