- Poruka
- 131.212
Dobro jutro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, ćao Bau
i poseban ljubac za Žižicu kojoj nisam čestitala praznike

ćao miliĆao Agi.![]()

zaaa-aaspacutakodje takodjeeeeeSvim prijateljima ,da vas ne nabrajam,želim sve najbolje,najlepše u ovoj godini.Da vam se ispune i male i velike želje,da budete dravi i uvek veseli.Volim vas![]()

Dobro veče svima
Nešto sam čituckao i došao do zaključka da su muškarci koji piške lulećki diskriminisani. Zar je moguće u XXI veku da takvi muškarci doživljavaju trume i proganjanja od nepravednog društva- Zašto njihova su zapostavljena njihova prava. Zašto se plaše da ustanu i kažu da piške čučećki![]()

Ciaobro vece![]()
![]()
Bole ne bi bio Bole da ne prica o muskarcima koji piske cuceci![]()
nem pojma kazu zdravo je i pozeljno da i musko piski cuceci
- - - - - - - - - -
au ljudi moji.. meni se upravo shebo punjac za laptop....
![]()
![]()

Ciao
Nerazumem čemu diskriminacija takvih muškaraca. I žena koje imaju težjnu ka body hair. Šta fali dlakama ispod pazuha![]()

Jel to sada diskriminacijanemoj povraticu utrobu svoju![]()
aps-olutno ne esteticno

Da li o ukusima vredi raspravljatito je,
pravo na stvar ukusa![]()
Dobro veče.
Au Bole šta ovo kačiš?![]()
traumira nasDobro veče.
Au Bole šta ovo kačiš?![]()
ne vredi jer je to subjektivna stvarDa li o ukusima vredi raspravljati
Ciao
Raalnost brate. DLakama se uništava planeta zemlja, zaštitimo zemlju![]()

traumira nas![]()
ne vredi jer je to subjektivna stvar![]()

Kako subjektivna, zagadjuju se reke i podzemne vode sa dlakama i penom za brijanje. Dlake i pena se sporije razlažu od kesa![]()

Hmmmmmmmm, hoćeš da kažeš da brkate žene nisu lepe. Takav trend nije postojao ranije, to su nove mode.Pa hebiga.. Mora nesto i da trpi zarad lepote![]()
Npr plabeta zemlja![]()
Hmmmmmmmm, hoćeš da kažeš da brkate žene nisu lepe. Takav trend nije postojao ranije, to su nove mode.![]()