Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konachno imam solju za koju mogu da se udam :aha2:

20200306_155701.jpg

Evo i ja sad slikala svoju sa čajem
Crni čaj le super ali mi boji šolje
Pogledajte prilog 659622
Romantichno :zaljubljena:
Da jako boji sholje :sad2:
Al dobro meni svaka sholja ima svoju ulogu i zna se ondak neki red :aha:
Romantichno mi je to sto kad god nam slikash kahfe i chajeve uvek si medj svojom opremom svecnjaci, brojanice, desi se i ono romantichno zvono :zaljubljena: :zaljubljena:

Romantichno :zaljubljena:
Da jako boji sholje :sad2:
Al dobro meni svaka sholja ima svoju ulogu i zna se ondak neki red :aha:
Romantichno mi je to sto kad god nam slikash kahfe i chajeve uvek si medj svojom opremom svecnjaci, brojanice, desi se i ono romantichno zvono :zaljubljena: :zaljubljena:
Prestala sam da pušim i u svojoj i u sobi sa compovoma
Zauzela sam busiju u salonu i zato stalno šaljem iste slike sa stola za kojim sedim
Tu često i meditiram pa sam deo ritualnih predmeta prenela na njega

Prestala sam da pušim i u svojoj i u sobi sa compovoma
Zauzela sam busiju u salonu i zato stalno šaljem iste slike sa stola za kojim sedim
Tu često i meditiram pa sam deo ritualnih predmeta prenela na njega
Aa :cmok2:
Ja sad i da mi daju unutra da pusim nikad ne bih, jezivo mi je kako se sva usmrdim ako pusim negde unutra ne hvala jezivo..
Lepo :zaljubljena:
Oko tetke sve neke kreativnosti :zaljubljena:
Na sve strane umetnost :aha:

hgsfqhgdwhhdhadhgaD wtf
meni je prasina i prljavstina svih vrsta najvechi neprijatelj :aha:
Ja baš volim kad neko ima tako gomilu nekih zanimljivih i kreativnih stvari i detalja u kući, ali sama nikada ne bih mogla da živim u takvoj sredini jer bi mi previše vremena odlazilo na čišćenje. Od prašine kijam, suze mi oči i svrbi me koža.
Zato mi je stan samo sa osnovnim nameštajem, imam gomilu cveća u saksijama raznih boja da mu bar malo ubiju tu jednoličnost i to je max od mene.
Nemam zavese ni tepihe, samo prostirke koje mogu da gurnem u mašinu.

Ja baš volim kad neko ima tako gomilu nekih zanimljivih i kreativnih stvari i detalja u kući, ali sama nikada ne bih mogla da živim u takvoj sredini jer bi mi previše vremena odlazilo na čišćenje. Od prašine kijam, suze mi oči i svrbi me koža.
Zato mi je stan samo sa osnovnim nameštajem, imam gomilu cveća u saksijama raznih boja da mu bar malo ubiju tu jednoličnost i to je max od mene.
Nemam zavese ni tepihe, samo prostirke koje mogu da gurnem u mašinu.
to mi svi kažu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back