Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Ahahaha da... i crvenu kosu i bikini princeze Leje iz Star Warsa.perverznjak bi u tom slucaju rekao da svi moraju da imaju kike![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha da... i crvenu kosu i bikini princeze Leje iz Star Warsa.perverznjak bi u tom slucaju rekao da svi moraju da imaju kike![]()

Gde ni ne moraš biti obučen.Ili biti u podrumu pa te niko ne vidi kako si obučen.![]()

Eto kakve tebi misli padaju na pamet, perverznjakinjo!Gde ni ne moraš biti obučen.![]()

bar nisi dosadni mejnstrimŠta ću kad sam fatalni manijak.![]()
jhadgjdhasgjdhgasjdgsjdgajsdAhahaha da... i crvenu kosu i bikini princeze Leje iz Star Warsa.![]()

mislim da imamo novu perverznjakinjuEto kakve tebi misli padaju na pamet, perverznjakinjo!![]()

Šta ću, to je jače od mene.Eto kakve tebi misli padaju na pamet, perverznjakinjo!![]()

Kod mene bi nosio ko šta hoće.jhadgjdhasgjdhgasjdgsjdgajsd
kod mene bi svi mushki nosili odela nako gospodski![]()
To joj prešlo od tebe.mislim da imamo novu perverznjakinju![]()

Nema veze, ne opiri se, samo se prepusti mislima.Šta ću, to je jače od mene.![]()

Oću.Nema veze, ne opiri se, samo se prepusti mislima.![]()

ma i kod mene bi, nego zabavno lupetati, nit mi je neka zelja da ikakav gazda bumKod mene bi nosio ko šta hoće.![]()
izgleda je i prenosivoTo joj prešlo od tebe.![]()

Ju što me sramota sad.

Mora da je truper bio inicijalni kliconoša.izgleda je i prenosivo![]()

Šta tebe ima da bude sramota, ti si samo nevina žrtva.Ju što me sramota sad.![]()

e vidis on opet tvrdi da je Bau krivMora da je truper bio inicijalni kliconoša.![]()

anshdgashfjgsjfgajfhgaj fga sf asŠta tebe ima da bude sramota, ti si samo nevina žrtva.![]()
Pazi, možda je ovo zapravo obrnuta psihologija, i da si zapravo ti žrtva.Šta tebe ima da bude sramota, ti si samo nevina žrtva.![]()

Ahahaha, kako da ne.Pazi, možda je ovo zapravo obrnuta psihologija, i da si zapravo ti žrtva.![]()

Tako je, samo se ti opiri.Ahahaha, kako da ne.![]()