- Poruka
- 114.931
Bila na sahrani oca moje bliske prijateljiceDobro sad sam progledala..
Alergija me shebava al inace ok
Ti tetka?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila na sahrani oca moje bliske prijateljiceDobro sad sam progledala..
Alergija me shebava al inace ok
Ti tetka?![]()

kakva dobra simbolika u snuE tako da ne moramo da ih saljemo da tope onaj led umesto mene![]()
Bila na sahrani oca moje bliske prijateljice![]()

veruj mi da više volim sarane od svadbetina,onih masovnih,sa narodnjacima
I to se mora i teshko je![]()
![]()
![]()
Sto? Sta znachi?kakva dobra simbolika u snu

E jes vala! I kako to rece dostojanstvene, leba mi svadbe su hebeno jezive i nimalo romantichne ni dostojanstveneveruj mi da više volim sarane od svadbetina,onih masovnih,sa narodnjacima
Bar su dostojanstvene
jezive!E jes vala! I kako to rece dostojanstvene, leba mi svadbe su hebeno jezive i nimalo romantichne ni dostojanstvene
Zaštita je krug a topljenje leda oslobođenjeSto? Sta znachi?
A prethodnu noc sam sanjala kako sedim u nekom krugu, i svuda oko mene je voda okolo, plava onako prelepo bistro plava i samo sedim taman tolki krug da sednem i gde god da bi htela da podjem morala bih u vodu![]()
Morbidarijajezive!
Parada neukusa, bahatosti obaška što mrzim da jedem sa gomilom nepoznatih ljudi za stolom sa kojima ne mogu ni da pričam od gromoglasne muzičetine i vriske pijanih

Dobro veče.
Da se malo opustim pre nego krenem pod ćebe planinu.
Jutro
Sanjah kako sam u prostoriji od 200 kvadratnih meteri, tako nekako, sve ravno sve jedna prostorija, i neko me je tu stavio da
TOPIM LED
dakle, svuda oko po podu je led i ja moram kako znam i umem da ga otopim
Sto je najjace stvarno sam ga otopila ne znam kako
Kasnije me stavili u jos dve takve prostorije i tamo sam
OTOPILA LED OD 200 KVADRATNIH METERI
Jutro
Teshka i tuzhna pricha
Sto se mora teshko je Snow
Jutro
Sace i kod mene kahfa tajm
![]()
Hebate tek sad kontam da sam TRI PUTA zivela pored crkve jer sam se selila neumeren broj puta, i jednom delila dvoriste s Jehovinim svedocima![]()

ciao SnezhniБишке добар као и увек.
Део песме подсећа на Руку правде од Апартмана
Не мора увек да буде тешко
Какви су као комшије?
Овде су преко пута затвора![]()
a svedoci mi otrovali macku
ciao Snezhni
crkve ili svedoci? crkve nem pojma neprimetne ustajalea svedoci mi otrovali macku
a trenutno sam u bivsoj vojnoj zgradi
sve su moje priche duge i teshke
ljudi nisam vam rekla za svoj giga hiper talent
imam hiper giga talent piskutavog prichanja i smejanja, sad sam poslala drugu coek kaze 17i put slusha
kazhe: VESTICJE PRICHANJE

nisu ni malo pitomi, deggeni, vazda su bili... mislim ne svi nego ovi moji iz tadasnjeg dvorista..Steta za macku
Mada mi je sumnjivo da su to oni, deluju mi jako pitomo.
Vojna zgrada
Sada spavam u bivsoj kasarni Čehoslovačke vojske
Da li moze da se cuje taj talenat?
Kako si ti Dizi?![]()
ti? 
to je devojka sa tatovazhom zmajaDivan ti je avatar!!!!!

nisu ni malo pitomi, deggeni, vazda su bili... mislim ne svi nego ovi moji iz tadasnjeg dvorista..
mozhe, al moram mi pojasniti kako da snimim tj gde kako da poshaljem.. u pp naravno, ako previshe njih s slabim srcem chuje nece na dobro izici
dobro priilicnoti?
![]()

joj jest preseksi sve mu bemJoj što tvoja Tetka balavi na Danijela Krejga!!!
Ružan a seksi u p.m.
Riba
ajd dodji pojasni mi... kuku tebi imacesh noche moreZaboravio sam preko čega sam ja kacio na temi, tako moze i na pp
Ja sam super
Ne radim sledeca 2 dana
Agi
Meni je prosli vise licio na nju![]()
eh... ja imam jedno neobichno pravilno, NIKAD se ne slukam s subjektom s kojim sam u vezi, duga je to i teshka prica, al nikad se ni sa jednim dechkom nisam slikala, jesam zapravo samo s jednim al nist od toga posle vishe nikadDizi, slikaj se sa Bikcetom![]()
joj jest preseksi sve mu bem![]()
ajd dodji pojasni mi... kuku tebi imacesh noche more
kaze drug MOJE HAHAHAH NIKAD VISE NECE ISTO GLEDALI ODZVANJA MU HIHIHI U GLAVI
eh... ja imam jedno neobichno pravilno, NIKAD se ne slukam s subjektom s kojim sam u vezi, duga je to i teshka prica, al nikad se ni sa jednim dechkom nisam slikala, jesam zapravo samo s jednim al nist od toga posle vishe nikad