Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne pogadjas me covece ni najmanje... ti si govedo... jeste da sam ja retardirani gej ali nema veze...

mislim znam ja sta tebi smeta... smeta ti sto smo mi gejevi a ti nisi... a zato si i banovan...

Inace mnogo sam se razocarao sto su me svi odjebali za pice od dva posta gore jer sam ispao majmun..

mislio sam da sam mnogo popularan a ono cvrc..

kad sam moron... pa se druzim sa oximoronom hahahahaha

Cao Suzan.

@
Oxim.

Ona budala mi kopirala nik i ava, i sada po forumu vredja ljude okolo i celi tim naziva gejevima. Molim te pod hitno da ga ukines.
Zaista je poludeo totalno, ocito ima psiholoskih problema.

Mada, sve ovo me pomalo i zabavlja..

Par clanova foruma ga je provalilo i nazvalo frozen...:)
Izgleda da je megazvezda foruma, barem u necemu da je uspesan..:)

Obratite paznju na br postova, to je dovoljno da razlikujete klovna od njegovog idola.

www.fekalija.bravehost.com

Sal:
Cao Suzan.

@
Oxim.

Ona budala mi kopirala nik i ava, i sada po forumu vredja ljude okolo i celi tim naziva gejevima. Molim te pod hitno da ga ukines.
Zaista je poludeo totalno, ocito ima psiholoskih problema.

Mada, sve ovo me pomalo i zabavlja..

Par clanova foruma ga je provalilo i nazvalo frozen...:)
Izgleda da je megazvezda foruma, barem u necemu da je uspesan..:)

Obratite paznju na br postova, to je dovoljno da razlikujete klovna od njegovog idola.

www.fekalija.bravehost.com

U jbt...
Znaci, bude li me Sal' nazvao "debilom", znacu da to nije Sal, jer pravi Sal je sada Sal, tako da ....
Skapirala sam :D

Mala 2good4cyber nemoj da te raznesem kitom.. mi iz sf-a smo gejevi ali volimo i da razvaljujemo nevaljalice..

naravno analno hahahahahaha

Ja sam Sal i volim da pusim cigarete crnacke hahahaha

Moja majka jeste bila zaposlena kod plavog mosta ali to ne znaci da sam i ja normalan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back