Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LOOOOL...
'De znam, evo, nesto idem tu i tamo, nisam vise ni kod kuce cesto kao sto sam bila pre... Dobro sam ovako, mada se nesto smaram, pojma nemam... Globalno zagrevanje lose utice na mene -sigh-
Sta radis, Yoditze, kako si?? E, nedostajala mi je ova paranormalna SF gostuljubivost :)

Mwa', Sale! :)

Evo.... -dodaje-
Ne znam za tvoj komp, ja sam svoj skoro nosila da ga ociste od prasine, a on sad cudno nesto shushti i buni se nesto, mislim da je bolestan :( Strah me da nece jednog dana da prsne i raznese nas sve u stanu, lol.
znas ono, ustanak mashina:D

Kako to misliš, teško.

e-mail adresu valjda imaš

Odeš na forum, pritisneš Registracija, uneseš podatke koje treba i obavezno svoju tačnu e-mail adresu. Odeš pogledati svoju poštu (poruka uglavnom dođe odmah), nađeš poruku od SF tim foruma, otvoriš je i klikneš tamo gdje ti piše da trebaš kliknuti. I to je sve.

2good4cyber:
Mislim da me moj XP mrzi :cry: A i to cemo da resimo, kad mu prospem jednom Colu u tastaturu, majku mu njegovu vasljivu!
Kako vam funkcionise sajt??

hehehehhe...

Ja imam sa svojim XP-om slican odnos...kao matori supruznici.

On mene jbe godinama, a ja cutim.
Pravi mi probleme godinama, a ja cutim...

Zeza me i podvenjuje godinama, a ja cutim...

Onda ja puknem ...

Pustim mu NOD32, pustim mu search&destroy, i pustim mu system mechanic, uz ccleanera...

Onda se ucuti...postane poslusan..a zna XP krva, zna drlja da je moja zadnja kroz reinstal sa formatom HDD-a...

Zato se mene plasi...:):)

Sal:
hehehehhe...

Ja imam sa svojim XP-om slican odnos...kao matori supruznici.

On mene jbe godinama, a ja cutim.
Pravi mi probleme godinama, a ja cutim...

Zeza me i podvenjuje godinama, a ja cutim...

Onda ja puknem ...

Pustim mu NOD32, pustim mu search&destroy, i pustim mu system mechanic, uz ccleanera...

Onda se ucuti...postane poslusan..a zna XP krva, zna drlja da je moja zadnja kroz reinstal sa formatom HDD-a...

Zato se mene plasi...:):)

:shock: :-|
Geez, Sal, kako li je tek onda tvojoj pravoj supruzi?! :lol: Sta li pustas njoj-Static X, Black bomb A...?! :lol: ili si ipak za neku nazi varijantu?!
Salim se, of kors.

MasterYoda:
Kako to misliš, teško.

e-mail adresu valjda imaš

Odeš na forum, pritisneš Registracija, uneseš podatke koje treba i obavezno svoju tačnu e-mail adresu. Odeš pogledati svoju poštu (poruka uglavnom dođe odmah), nađeš poruku od SF tim foruma, otvoriš je i klikneš tamo gdje ti piše da trebaš kliknuti. I to je sve.

Bitch nece da me registruje, kaze da je moja adresica vec registrovana, a stari nick ne reaguje :evil:

dan je htjeo reći da probaš svoj stari nick s nekog kompa s kog do sada nisi išla na naš forum.

alternativa je da otvoriš novu e-mail adresu (recimo na yahoo ili gmail) pa da se registruješ dajući tu adresu. Nije moguće registrovati dva nicka s istom e-mail adresom.

MasterYoda:
dan je htjeo reći da probaš svoj stari nick s nekog kompa s kog do sada nisi išla na naš forum.

alternativa je da otvoriš novu e-mail adresu (recimo na yahoo ili gmail) pa da se registruješ dajući tu adresu. Nije moguće registrovati dva nicka s istom e-mail adresom.

Osecam se k'o Brus Vilis :cry: :lol:
Ae ljudi, pokusacu sve, pa cu javiti kako je proslo... blah... :|

Oximoron:
Banovan je onaj ludak frozen...jedno nedelju dana,pa cemo videti kako ce da se ponasha ako se vrati :D

ja znam da si ti oxiMORON ali osnovna kultura je da kazes zasto... a to je zato sto si oxiMORON..

ma boli me ***** za forum ja odoh na rodos a vi umirite u lavorima i gledajte TV jadnici hahahaha

a sad brisi oovu poruku MORONU jer ako je ne obrises bice svima jasno da sam ti ja tata !!!

hahahahahaha

i nemoj da me banujes na nedelju dana kretenu nego dozivotno... si mislio da cu tebi da povladjujem oxiMORONU !!! hahahahaha

ZIVI BILI !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back