Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj test, kao i Mensini, meri samo logičku inteligenciju.
Emotivna int. je uvedena znatno kasnije i ne znam koji testovi je mere. Svejedno, emotivna se razvija mnogo duže od logičke, koja je već potpuno razvijena oko 16-te god.
Psiholog (budući), ako se ne varam, je NaraYan.

Miss Pix, ne žalim se ja na svoj IQ, i 122 me trpa u gornjih 7%, što se i vidi na onom grafikonu kada se prikaže rezultat. Žalim se ja na svoju pamet (nije isto što i inteligencija).:(

hehehehehe, ne mogu da odolim, ŠTA VAM STALNO GOVORIM! Volite SF i družite se sa nama, SF fanovi su natprosečni. HEHEHE

Inače, zaista verujem vašim rezultatima, vidi se to po svim ovim porukama što smo napisali tokom našeg druženja.

Idemo dalje, ko još nije rešio test?

Mastere, kako nisi ukapirao??? Pa, imaš kružiće, trougliće, krstiće... hihihi

Nisam ukapirao pa to ti je. Nikako ne kontam taj 39-ti zadatak pa to ti je.

Ako sam dobro shvatio ono preračunavanje sa SD15 na SD24 koje se koristi kod nas, to ide ovako:

IQ24 = (100 - IQ15) * 48/30 + 100

Mojih 138 na tom testu predstavljalo bi tada oko 161 na Mensa testu. Trebalo bi da mi je taj 39-ti zadatak lak, a ne kontam rješenje. To samo govori koliko su ovi testovi pouzdani. :lol:

MYoda, izracunaj i meni...ti si pametniji :)
Dan, ne znam.... bila bi to generalizacija. Ne volim ih. :)
Mada i nauka kaze da emotivna sfera u zenskom mozgu dominira. Jaca je. To strasno ometa zene u rasudjivanju. :( Karikirano: ne slusaju mozak, vec srce. Naravno, pod pretpostavkom da imaju ta 2 vitalna organa. :)

@dan Lapsus. :lol: Po mojoj formuli ispade 39 - negativni genijalac - nešto kao genije zločina

@Pix Kažem ja da su ti testovi nepouzdani. Uopšte nemam pojma kako oni mogu pokazati bilo čiju inteligenciju kad niko nije u stanju definisati ni šta je inteligencija ustvari

Mastere, gde nadje onaj link ka onom forumu?
Narode, forum je extra...sama zezancija, ironija i parodija...a ista krsta, portal i forum

Ja sam se tamo registrovao (ide brzo, nema mail sa potvrdom) i naceo temu u sf podforumu, pod nazivom " sex u bezvazdusnom prostoru"

Tu temu su mi daaavno jos ovde obrisali, a tamo nece, sigurno....

evo, da ponovim Masterov link, valjda sam ga zapamtio dobro...

www.torpiljerka.cjb.net

znaci, akoimate sta reci o sex-u u svemiru, pravac tamo...ovde mi nisu dali...:):):)
xexexexe...

Testovi ne mere inteligenciju već uspostavljaju odnose u populaciji na osnovu uspešnosti u njihovom rešavanju. Znači, ako neko ima IQ 100, to nije mera njegove inteligencije, već ga to svrstava u 50% populacije koja je postigla isti rezultat na testu.

'de si ti Miki ?

Ту сам, ди сте ви Мисс Пикс :D

Mr Miki, video sam da si se uclanio tamo...i ja sam, danas. Samo pratim postove, oni nisu normalni...
Autori se zovu TNT grupa, i najgori su na forumu. Kazu za sebe da su neki sampioni u broju banovanja sa krste i experti za off topic i spam...

Ау :lol: Онда је то фантастично место xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back