Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i transexual... i svasta nesto jos :)
a naslovna pesma je....:
"Science fiction double feature
Doctor X will build a creature
See androids fighting Brad and Janet
Anne Francis stars in Forbidden Planet
At the late night, double feature, picture show"

Zasto bi se ti crvenela sto neznas ko je lik na mom ava?
Iako sam ja sci fi fan jos od detinjstva, neznam mnoge stvari. Eto, ja bi se trebao sada crveneti sto nisam pogledao taj horor show....:) (Mr Sal se sada pretvorio u crvenu papriku)

Horori jesu podzanr Sci Fi-a, od vek vekova. Mnoga extra dela sf-a su izmixana sa hororom.
To ti dodje kao pinto i panto.

Lik na mom ava je sajlonac iz Galaktike, i to iz novih epizoda. Sa starim ima jako malo slicnosti, iako su mi oni mnogo gotivniji. Ovi novi su mutavi, pricaju vrlo malo ili nikako, a oni stari se nablebetase ko zene u frizeraju :):):):)

Znaci, nema razloga za crveneti se, dokle god imas volju da saznas.
Crveneti se trebaju oni koji ismevaju ono sto ne znaju.
:)

Narode, da vidite sta sam dobio mejlom neki dan...poklon od deda mraza, a tice se onoga Frozena....

Lik ima ovde kamaru neprijatelja (nista cudno)...

Elem, dobih link ka nekom web sajtu, tj frozenovom web sajtu...

Buduci da frozen nezna ni ko mi je na avataru, ni odakle mi nik (oboje iz klasike sf - a)
nije se libio da izvrne ruglu i moj nik.
Zato cu da postavim link ka tom sajtu, iako nisam mislio...ali sam je trazio.

Evo ga OVDE

Naravno, sa zadovoljstvom cu ga podeliti svakom ko zeli, pa da ga postujete u svakoj temi gde se lik pojavljuje, sto mi je i toplo preporuceno.

Ja se ne bih bavio sa tim, do daljneg, ali ko zeli..link je tu...:):):)

Narode, jel to onaj visestruko banovani "cije ime se ne spominje" misli da sam ja postavio onaj sajt?

Poslao mi je opet PP, uznemirava me najzesce.

Moderatori, opet vredjanje, uvrede i ostalo, gde ste sada...

Izgleda da ima jos svojih ovde na forumu koje je nagazio.
A nik , koji mi je poslao link, nece niko nikada saznati. To sam mu obecao, trazio je.

Nastavljamo ignore, i nase druzenje...:

Inace, ko jos nije video sajt, zaista je dobro uradjen...grohotom sam se nasmejao "pravom licu"
hahahahahahahahahha......hahahahahahahahahahah....pravo lice...hahahahahahah

dodje mi da skinem sliku i postavim je ovde....ali necu. Ja to ne radim.

Ako se doticni nama kolektivno izvine, i prestane budalu od sebe praviti, izbrisacu svoj post sa linkom.

Sal, iz tvojih poruka i prepletenog pojavljivanja imena Frozen vidim da nastavljaš priču s njim. Najbolje je da ga postaviš na ignore listu a eventualne PP brišeš bez čitanja (ili skupiš, s datumima i vremenima i pošalješ modu). Ja tako radim i baš me briga, nek piše šta hoće. Jednog dana će mu dosaditi, ili će on dosaditi modovima.

Kome da zahvalimo na brisanju poruka?
Sada ova tema lici na nesto....

Bure na moj racun, sumnjam da ce se fekus vise pojavljivati.....:):)

Jeste citali o exploziji onog putnickog privatnog orbitera?
Kazu poginulo par ljudi prilikom testiranja raketnih motora..

Nisam skontao, jel spejsship one riknuo, ili samo motori spejsship-a two ili celi two? Nisu objavili da li je na zemlji ili u vazduhu.

To sam procitao u danasnjem Press-u, na poslu...

dan555:
http://machinist.salon.com/blog/2007/07/27/spaceshipone/

Troje radnika je poginulo dok su proveravali protok azot-oksida, zbog eksplozije dva rezervoara sa njim.
Firma inače pravi komercijalnu, veću, verziju letelice, koja bi ponela dva pilota i 6 turista u (vrlo) nisku orbitu.

Mislis, bogatih turista...

Ne vidjoh na linku koliko naplacuju "voznju", tj koliko ce naplacivati....ili je to neumesno cenu spominjati...:)

@morhune, ja te necu napucavati....ja cu te ispeci i pojesti...:):)

Svi koriste zastarelu tehniku. I tehnologija šatla je iz 70-ih.
Našao sam u Politici, komercijalni let turista tom privatnom letelicom trajaće oko 15 min. na 100 Km visine, brzinom oko 4.000 Km/h i koštaće 200.000$, a plan je da prvi poleti 2009.god.

Evo i sličica

Jesi, Mastere, jesi.....nisu oci, nego moja rucica, sama kliknula..

Pa Satl mora da je bas zastarela tehnologija, cim mu sa dna trupa otpada izo-materijal prilikom poniranja u atmosferu.

A nije valjda da otpada onaj vidasil, ili sl, sto onomad '80 tih skonta ona nasa naucnica, Vida Pavlovic, meni se cini, pa su rekli da ce time oblagati satlove?

Vidi, SK se vratila. Dobrodošla nazad.

Vidasil. Kako si se samo toga sjetio? Ta Vida Pavlović ispala je prava gus... Umjesto da lijepo proda izum najboljem ponuđaču (što je normalna praksa u razvijenom svijetu - zato i jeste razvijen) ona zapela da napravi fabriku vidasila, uz neku sitnu crkavicu kao priznanje. Elem, fabrika napravljena, počeo rad, počeli problemi, radnici bez plate, Vida diže svoje pare i isplaćuje radnicima platu. Sledeći mjesec opet nema plate ali nema ni Vida više para. Slijedi poznata priča - donose odluku da smijene Vidu s mjesta direktora i da joj daju otkaz.

U međuvremenu, na zapadu nisu spavali već su došli do sličnih (a možda i istih) materijala pa im Vidin patent više nije trebao, ni da im ga džaba da.

Cijela priča podsjeća me na ono čuveno Teslino deranje ugovora s Westinghausom. Tesla je, i pored svih pronalazaka, umro siromašan, ne ostavljajući nikome ništa. Westinghaus je firma koja danas vrijedi stotine milijardi dolara.

Nisam se cestito bucnula ni za sebe. Letovanje mi je bilo katastrofa. Sin mi je non stop bio bolestan, tako da sam vreme vecim delom provela u apartmanu bez klime, skidajuci malom temperaturu, nisam cestito stigla ni da se naspavam. Malom je bilo bolje tek kad sam mu na svoju ruku dala antibiotik. Jos nam je ovo prvi put da sa detetom idemo na more. Al' dobro, bar sam muza naterala da ode da se kupa, da ne sedi, kad smo vec dali pare za letovanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back