Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cek bre... prvo ko daje tebi pravo da govoris ko ce s kim da se druzi.. mora da te je mama zatvarala kad si bio mali pa si sad sociopata hahahaha...

Sal:
Juce sam se nalio ko guzca...Nije bilo posla pa opleli po vinjacima oko 07:00 ujutro, pa oko 10h presli na Jelenka...
Aaaaaaaaaaa sad mi je sve jasno hahahahahahah

Sal:
Evo, ja nisam moderator ( da jesam, promenio bih ti avatar u onog crvenog teletabisa ) i ja ne moram biti neutralan.
A za modsko mesto zivis !??!? Fino je to zanimljivo.. a da nisi malo previse na netu :D

procitao sam vise sci fi romana od vas dvoje zajedno... a za filmove i serije da ne govorim !!!

vi ste sto se sci fija tice nule za mene oboje... al ako.. ako nista iz ove nase prepirke je ojacalo vase vec jako prijateljstvo :) Zelim vam sve najbolje.. :D

Zadovljstvo je uvek na fin i prijateljski nacin odgovoriti na seljacke uvrede...

Probajte necete se pokajati...

Samo nemojte vise da vredjate po forumu jer nemate pravo da se tako ponasate prema finim clanovima (kao ja npr :D )

Au, bre, ala si ti iskompleksiran. Nema rečenice bez "ja ovo" ili "ja ono". Vješto kombinuješ riječi, ali ti rečenice nemaju neki smisao. I imaš jako kratko pamćenje. Nemaš pojma šta se u nekoj temi pričalo tri-četiri posta ranije. Čak ni šta si sam pisao. Tipično pubertetsko trućanje tinejdžera koji nije popularan nigdje pa se krije iza nikova na netu i pravi pametan. Vrati se lijepo u one mračne zone gdje si napravio tih svojih 667 postova. Tamo očigledno imaš sagovornike koji su na istom nivou na kome si i sam.

Hahaha

evo malo programa za tebe dan555 ;)

teletabisi_1024x768.jpg

Dakle Sal nema sta da radi pa se leci proganjanjem Frozena po forumu... cilj... unistenje i totalni ban :D Naravno to je domen naucne fantastike na forumu na kojem se mozes registrovati sa bilo kojim mailom... tako da... moze da se banuje samo nik... nebitno... bitno je da je dan lep i da je bilo divno na kupanjcu !!! :)

A sledeci mi rade o glavi sigurno... Sal, Suzan, i sad ovaj dan555 kojeg prvi put vidim ali covek ima potrebu da se oseti prihvacenim pa kud sve ovce tu i cosavi Mujo.. :D ne znam samo ko je od vas Pusac a ko Skiner :lol: A Suzan definitivno nije Skali !!!

Nadam se da je ova sarada doprinela razvoju prijateljskih osnova na forumu a takodje i danu da se oseti prihvacenim :D

Sal i njegovo delo

Sal:
Narode, imam osecaj da se mala gnjida V vratila u obliku onoga sa svojom idiotskom temom.

Sal:
onda ces dobiti punu porciju od mene, da se najedes, znas ti vec cega.

Sal:
glavni klovn je zaista nadaren da zabavlja....cak mislim da ce se sada dobro potruditi, jer se obilato posluzio hranom koju sam mu "servirao".

Sal:
Frozene, kukavce crni...pa cime bi se ti i tvoja baba sa meseca hranili kada bi ja prestao da kenjam?

Sal:
obilato se sluzeci "hranom" koju mu je Mr Sal podario....

Sal:
A pokretacu teme, karakterom sa imenom Frozen74, cestitke..jos samo da nadje odgovarajuci prostor van grada i otvori azil...videli smo po odgovorima da ce biti prepun.

E sad vidimo mi lepo sa cime si ti nahranio mene i moju vanzemaljsku baku... a ja cu sad tebi dati jelo koje je prigodno tvom uzrastu...

32.jpg

Tako da molim sve da pogledaju koliko pogan jezik Sal ima .

A sve to zato sto sam rekao da ima pubertetski avatar... dakle zasigurno je psihoticna licnost u pitanju... neko ko je zaista imao stalno problema sa people relations... :D

Predlazem da ovu jadnu i napacenu dushu totalno ignorisemo, do dolaska modova ili odgovora admina.

Ja zaista ne bi vise da gubim vreme, izvrce i prikazuje sve naopako...cak mi i na PP dosadjuje.

Inace, zanemario sam kviz, nema izgleda ko da potvrdi, a prilicno sam siguran u tacnost svog odgovora.

Inace... na PP si dobio samo jednu prijateljsku poruku... a da bi ti neko za pravo dosadjivao treba da budes bitna i jaka licnost :D a sto se tice predloga da me VI ignorisete konstatujem da si podvojena licnost... ili si mozda umislio da si neki lider sto je tek dobar vic hahahaha.

I ne znam sta se toliko pozivas na te admine kao da su ljudi retardi i da ne znaju svoj posao... i kao da ce oni tebe da pitaju sta ce da rade... joooooooooooooooooooooooooooj

Zao mi te majke mi mile !!! Zao !!! :D

Ostaj mi zdravo i sve najbolje... posto vidim da nisi u stanju da ignorises (mada na to sve pozivas) ja cu to na dalje uraditi :D

Kiss svima !!! :D

Mr Dan, verujem da ce to uciniti i ostali, cim se pojave.

Ako to ne urodi plodom, mozemo se na nasem forumu dogovoriti o daljoj taktici za eliminisanje spama i vredjanja.

A modova nema li nema.....

Opet isto kao prosle godine, vrucine, sezona godisnjih, sve manje nasih clanova na forumu, sve vise "onih"....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back