Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Narode, imam osecaj da se mala gnjida V vratila u obliku onoga sa svojom idiotskom temom....zaista, gde su modovi? Ili da se obratimo adminu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aaaaaaaaaaa sad mi je sve jasno hahahahahahahSal:Juce sam se nalio ko guzca...Nije bilo posla pa opleli po vinjacima oko 07:00 ujutro, pa oko 10h presli na Jelenka...
A za modsko mesto zivis !??!? Fino je to zanimljivo.. a da nisi malo previse na netuSal:Evo, ja nisam moderator ( da jesam, promenio bih ti avatar u onog crvenog teletabisa ) i ja ne moram biti neutralan.
Zelim vam sve najbolje..

A Suzan definitivno nije Skali !!!Sal:Narode, imam osecaj da se mala gnjida V vratila u obliku onoga sa svojom idiotskom temom.
Sal:onda ces dobiti punu porciju od mene, da se najedes, znas ti vec cega.
Sal:glavni klovn je zaista nadaren da zabavlja....cak mislim da ce se sada dobro potruditi, jer se obilato posluzio hranom koju sam mu "servirao".
Sal:Frozene, kukavce crni...pa cime bi se ti i tvoja baba sa meseca hranili kada bi ja prestao da kenjam?
Sal:obilato se sluzeci "hranom" koju mu je Mr Sal podario....
Sal:A pokretacu teme, karakterom sa imenom Frozen74, cestitke..jos samo da nadje odgovarajuci prostor van grada i otvori azil...videli smo po odgovorima da ce biti prepun.
ma toi su nam prosledili sa svastare temu ~_~dan555:Ja sam prijavio poruku u kojoj je počeo sa vređanjem. http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4600399&postcount=47
Ako još neko želi da se pridruži u pokušaju da vratimo NF u vode pristojnosti, može da klikne na ikonicu trougla i prijavi nepristojne postove.