Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto ovo nije programerska tema, da vas ne mučim dalje. Najbolje poznato rješenje dao je prije petnaestak godina mislim Dejan Ristanović. Prema tom rješenju potrebno je tačno 181 bit stim da je dao ideju kako bi se to moglo još smanjiti na 179 bita. Neću sada ovdje opisivati taj algoritam. Koga zanima neka se javi, poslaću mu na PP onoliko koliko se sjećam. Originalni članak nestao mi je u ratnim događanjima ovdje.

jesi normalan, covece?:)

da ima sto EI NISH-ovih kamera, ne bi nasi organi to skontali eonima....morali bi N.Teslu da bioinzinjeringom sastave pa da im rastumaci zasto apatin trpi enormne gubitke usled nestajanje cisterni piva? Cak bi i Molder posizio, kad bi mu Skali-evu drpili kroz rupu i vezali za stangu u nasoj birtiji na kraju svih dimenzija...:):):):)

MasterYoda:
Pošto ovo nije programerska tema, da vas ne mučim dalje. Najbolje poznato rješenje dao je prije petnaestak godina mislim Dejan Ristanović. Prema tom rješenju potrebno je tačno 181 bit stim da je dao ideju kako bi se to moglo još smanjiti na 179 bita. Neću sada ovdje opisivati taj algoritam. Koga zanima neka se javi, poslaću mu na PP onoliko koliko se sjećam. Originalni članak nestao mi je u ratnim događanjima ovdje.
Khm, ima na forumu 'programiranje' tema 'Pamcenje sahovske pozicije' o tome postavljena od strane moje malenkosti i resenje iscrpljeno do krajnjih granica ljudskog uma ( :) ) od nas par.
Ali obavezno mi posalji taj clanak, ili resenje kojeg se secas. Taj tekst u racunarima sam i ja citao davno, ali se ne secam resenja, zato sam i postavio onu temu, da sami dodjemo do optimalnog resenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back