Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Velebite, samo da znaš da sam ti provalila fazon: kad god vreme preti da pređe iz kiše u neko sunčano, ti se pojaviš sa nekom političkom insinuacijom.
A pametan si momak koji sigurno shvata da sam ja em lenja, em smotano telo moderacije.

Misi'm, mene nekad steže reuma na promenu vremena, al' ovi tvoji simptomi su medicinski fenomen.

Edit: ako ćeš da dodaš i deo sa recenzijom, molim te u jednoj poruci da ne brišem dvaput. :D

Неколико демантија:

1) Политичке инсинуације нису везане за впромене времена него за појаве на политичкој сцени Србије које неодољиво подсећају на Орвела и Кафку, и онда се ја, пошто се сетим књига попут 1984., Процес, Замак, одмах упутим на књижевност, како би доживео неки, само мени јасан осећај катарзе, тако што ћу написати неку паушалну, политичку инсинуацију. И мада ја покушавам све време да се одупрем томе, те да своје наступе како у животу, тако и на форуму, ускладим са упутствима полиције мисли и министарства љубави, као и Поглављем 548 преговора о приступу, увек се некако из мене измигољи тако нека, будалаштина, којом демонстрирам лажни осећај ппосебности.

2) Друго, нисам паметан момак, јер паметни момци ћуте, климају главом, студирају, постану министри, и врло брзо докторирају.

3) Треће, не мислим да си лења, него баш вредна.

С поштовањем Ваш, Велебитдрема...:D

To što se kroz pojedine tekstove provlače "potpisi" i što se međusobno prepoznajete,
to je vaša stvar koja sa moderacijom nema nikakve veze.
Ako ima lobiranja kroz internu komunikaciju, to tek nema veze sa moderacijom.
Što se tiče glasanja, moderacija niti želi, niti može, niti hoće, a niti sme da utiče.
Izbor između kvaliteta i prijateljstva ide glasačima na savest.

A sad bih vas zamolila da prestanete da optužujete moderatore za raznorazne
teorije zavera jer nama, kao organizatorima ovakvih takmičenja, u interesu je da
sve bude regularno i da što više ljudi učestvuje.

Ovde niko ne demonstrira silu, već se trudimo da se poštuju pravila na koja ste
pristali prilikom registracije.

U slučaju da ste zaboravili, možete da se podsetite ovde - PRAVILNIK.

Poslednja izmena:
Sve lepo piše u narečenom PRAVILNIKU.

Šta je zabranjeno?

• prijavljivanje pod tuđim nadimkom
  • korišćenje više različitih nadimaka
  • postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije
  • otvaranje tema o drugim učesnicima Foruma
  • otvaranje tema koje nisu u vezi sa određenim forumom
  • otvaranje već otvorenih tema, jer će biti zaključane ili izbrisane
  • objavljivanje privatne komunikacije, osim uz saglasnost svih strana koje učestvuju u prepisci
  • otvaranje tema o samom Forumu izvan za to predviđenog podforuma "Informacije i pomoć"
  • javna diskusija o radu moderatora i žalbe na njihov rad (za to se obratite putem privatnih poruka supermoderatorima ili administratorima)
  • ometanje normalnog rada Foruma

Poslednja izmena:
Svako moze da iznese svoj stav, ali argumentovan.To isto vazi i na primedbe na regularnost takmicenja,
koje nije dovedeno u pitanje.Svako ima pravo da glasa prema svom nahodjenju.
Sto se mene tice mozete da napadate Sv.Patra, kako rece korisnik,i to neka Sv.Petar regulise.
Napadanje moderatora ne moze, i to ce supermoderator da regulise u skladu sa Pravilnikom Foruma.
Ako imate primedbu i zalbu na sam rad moderatora, obratite se supermoderatoru putem pp-a,
a ne komentarisanjem na temama...Dotle, zelim vam uspeha na ovim i svim sledecim takmicenjima.

Svako moze da iznese svoj stav, ali argumentovan.To isto vazi i na primedbe na regularnost takmicenja,
Sto se mene tice mozete da napadate Sv.Patra, kako rece korisnik,i to neka Sv.Petar regulise.
Napadanje moderatora ne moze, i to ce supermoderator da regulise u skladu sa Pravilnikom Foruma.
Ako imate primedbu i zalbu na sam rad moderatora, obratite se supermoderatoru putem pp-a,
a ne komentarisanjem na temama...Dotle, zelim vam uspeha na ovim i svim sledecim takmicenjima.

Naravno, slazem se sa svakom reci koje si napisala,potpisujem sve.Cak nemam nista ni protiv lobiranja,dozvoljeno.
Slazem se i da se mora postovati pravilnik foruma,koji usput blago receno vec odavno mora da se menja jer u nekim
svojim delovima zadire u slobodu misljenja i govora.Apsolutno se slazem da moderatori ne smeju da budu nicija tema za
pisanje niti u pozitivnom,niti negativnom smislu.Moj post je bio jednostavno napisan i nije pomenuo niti jednog moderatora
vec 4 glasaca koji su uzastopce glasali za iste price,pri cemu je veoma upecatljivo da su troje zadnih glasali u nekolko minuta.
Pogledajte sami,to su cijenice koje dovode u sumnju regularnost.

To što se kroz pojedine tekstove provlače "potpisi"

Ovo se odnosi na mene jer sam u predhodnom konkursu napisao
rec 'tigar'.Izvinjavam se svima ako sam zbog ovoga narusio bilo sta,
nije mi to bila namera.

I molim VAS nemojte nam brisati postove.Ovim postovima mozemo uciniti
da reglarnost svakog buduceg takmicenja bude na sve vecem nivou.
Najlakse je obrisati,opomenuti,banovati ali to nije nikakvo resenje,to je
bacanje problema pod tepih.Gospodo danas u SUPu postji sluzba za
visokotehnoloski kriminal pod ciju nadleznost spadju sve drustvene mreze,
forumi,blogovi,ceo net....svako od nas koji napise post podleze krivicnoj
dgovornosti ako svojim sadrzajem vredja,ponizava,iznosi neistine.

Ja sam dobronameran,nije mi bio cilj da pisem o moderacij i nisam pisao,
samo sam ukazao na jednu cinjenicu u glasanju koja mi je zaparala oko.

Ovo je ustvari neverovatno.Šta to radi ego ili sujeta?Piše se i učestvuje na takmičenju,ali prvo treba,bar proveriti pravilnu upotrebu reči,zar ne?!
recimo na www.opismenise.compiše:
Сумљати или сумњати?

Надређена категорија: Описмени се!
Погодака: 2172

Именица сумња и глагол сумњати су правилни облици. Ко сумња – понекад има право. Дакле, облици са љ су неправилни.

И још једном:

Правилно: сумња, сумњати
Неправилно: сумља, сумљати.
Zar je greh ako se nekim čitaocima isto svidja.Pa ni dela klasika ne volimo ili volimo isto?Naprosto sam šokirana i plašim se da glasam,da bez krivice postanem krivac.

Ovo je ustvari neverovatno.Šta to radi ego ili sujeta?Piše se i učestvuje na takmičenju,ali prvo treba,bar proveriti pravilnu upotrebu reči,zar ne?!
recimo na www.opismenise.compiše:
Сумљати или сумњати?

Надређена категорија: Описмени се!
Погодака: 2172

Именица сумња и глагол сумњати су правилни облици. Ко сумња – понекад има право. Дакле, облици са љ су неправилни.

И још једном:

Правилно: сумња, сумњати
Неправилно: сумља, сумљати.
Zar je greh ako se nekim čitaocima isto svidja.Pa ni dela klasika ne volimo ili volimo isto?Naprosto sam šokirana i plašim se da glasam,da bez krivice postanem krivac.

Dobila si "repku" od mene!!!
:rtfm:

:ok::ok::ok:

Erotika je u pitanju Nina...
Moć moderatora je afrodizijak virtuelni i nemoguće je muškom učesniku da ne bude erotiziran virtuelno
od vas moderatorki,kao i učesnicama da ne budu virtuelno zaljubljive u autoritativne modove...:manikir:
Umerenost i odmerenost su velike ljudske vrline (po Sokratu i najveće!) te je svakako uputno za učesnike ,ali i modove
da budu tako vrli...I naravno-sa znanjem o ovom latentnom psihološkom transferu...
Eto,pa zar se nisi i sama osvedočila o ovo u svom supermoderisanju...Ili-koliko samo Tab "vuče" za sobom
tih "zaljubljenih" žemskih virtuelnih srdaca...
A još ako ko od vas malo i flertuje!:hahaha: Katastrofa od stampeda!:hahaha::mrgreen:
No,ovo slobodno obriši ili ostavi...;)
Da,oko regularnosti...Pa ja sam siguran da je bar pola učesnika prepoznalo moj tekst,kao uostalom i je neke
što prepoznajem... Možda da se uzdržimo od glasanja? Svakako ne! Jer bismo mogli i bez tajnosti jer smo i inače
ovde ,uglavnom,inkognito...

Umorih se ruže kidajući...
Pošto i nisam neki emotivac-više sam racionalna mašinerija (:mrgreen:),nije mi lako
da razglabam o emocijama...Hoću reči,pošto sam emotivna pangla-nije mi lako
razlučiti emocije,implikacije,ponašanja,reakcije,reakcije na reakcije itd...
Međutim,ono šta je sigurno,a savetujem i drugim učesnicima,veoma je dobro
uzdržavati se ovde u virtuelnom svetu od prejakih emocija,od njihovog izliva jer
pazite:ovaj virtuelni svet je deo vaše podsvesti i u realu može (i mora po Frojdu!)
da indukuje sasvim suprotne emocije!
Znači,umerenost je ta koja čuva emotivnu energiju (elan vital!) za realni svet!:per:

- - - - - - - - - -

Dođi mi na temu na Filozofiji da ti pokažem tvoje "Ua Sokrat!" :hahaha::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back