- Poruka
- 6.538
Velebite, samo da znaš da sam ti provalila fazon: kad god vreme preti da pređe iz kiše u neko sunčano, ti se pojaviš sa nekom političkom insinuacijom.
A pametan si momak koji sigurno shvata da sam ja em lenja, em smotano telo moderacije.
Misi'm, mene nekad steže reuma na promenu vremena, al' ovi tvoji simptomi su medicinski fenomen.
Edit: ako ćeš da dodaš i deo sa recenzijom, molim te u jednoj poruci da ne brišem dvaput.![]()
Неколико демантија:
1) Политичке инсинуације нису везане за впромене времена него за појаве на политичкој сцени Србије које неодољиво подсећају на Орвела и Кафку, и онда се ја, пошто се сетим књига попут 1984., Процес, Замак, одмах упутим на књижевност, како би доживео неки, само мени јасан осећај катарзе, тако што ћу написати неку паушалну, политичку инсинуацију. И мада ја покушавам све време да се одупрем томе, те да своје наступе како у животу, тако и на форуму, ускладим са упутствима полиције мисли и министарства љубави, као и Поглављем 548 преговора о приступу, увек се некако из мене измигољи тако нека, будалаштина, којом демонстрирам лажни осећај ппосебности.
2) Друго, нисам паметан момак, јер паметни момци ћуте, климају главом, студирају, постану министри, и врло брзо докторирају.
3) Треће, не мислим да си лења, него баш вредна.
С поштовањем Ваш, Велебитдрема...

Katastrofa od stampeda!
vaj virtuelni svet je deo vaše podsvesti i u realu može (i mora po Frojdu!)