Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ОЕБС лаже. Сви су глупи. Жали се Мићи Јовановићу.
Kad počne domino efekat,biće u pitanju (nadam se :mrgreen:) i akademska zvanja s "državnih" faxova...:hahaha:
Ja znam koje su moje profe pohađale Resavsku školu i tamo i branili disertacije...
Jedan moj profa bio magistar i branio disertaciju,a kum i ja banuli na odbranu o kojoj obaveštenje bilo
samo na oglasnoj tabli fakulteta... Kad sam nakon izlaganja podigao ruku-profa zabledeo ,a ja pitao:
"Izvinjavam se,gde je ovde toalet...":sad2:

Kad počne domino efekat,biće u pitanju (nadam se :mrgreen:) i akademska zvanja s "državnih" faxova...:hahaha:
Ja znam koje su moje profe pohađale Resavsku školu i tamo i branili disertacije...
Jedan moj profa bio magistar i branio disertaciju,a kum i ja banuli na odbranu o kojoj obaveštenje bilo
samo na oglasnoj tabli fakulteta... Kad sam nakon izlaganja podigao ruku-profa zabledeo ,a ja pitao:

Pa, sto ce ti sad toalet?
Ja sam ("setajuci" malo po Krsti) ugledala tebe, i razbolela od brige: Sav zelen u faci si povracao iliti narodski receno bljuvao (izvinjavam se) a sve zbog brige da ce ti oteti televizor ako ne placas harc zvani TV-pretplata? Slagali te, mangupi!
Nisam htela tamo, ovde ti ostavljam kao amanet, da se ne bojis, Em nece, em bih ja branila tvoj televizor (moj nek nose) i nogama i rukama. Pa, pojma nemas kako mi je bilo zao kad sam videla kako ti se slošilo!!
:cmok2:

:lol:

Poslednja izmena:

Koji god je profa imao potomke uglavio ih je po fakultetima. Taj kriminal, nepotizam i ko zna šta još
traje po državnim fakultetima od prastarih vremena.

Svedsko prvenstvo prema Penguin Books-u :)

10393932_10154230642940371_2942849247887252422_n.png

10427343_10154230643695371_2412356889761839619_n.png

Pa, sto ce ti sad toalet?
Ja sam ("setajuci" malo po Krsti) ugledala tebe, i razbolela od brige: Sav zelen u faci si povracao iliti narodski receno bljuvao (izvinjavam se) a sve zbog brige da ce ti oteti televizor ako ne placas harc zvani TV-pretplata? Slagali te, mangupi!
Nisam htela tamo, ovde ti ostavljam kao amanet, da se ne bojis, Em nece, em bih ja branila tvoj televizor (moj nek nose) i nogama i rukama. Pa, pojma nemas kako mi je bilo zao kad sam videla kako ti se slošilo!!
:cmok2:

:lol:
Biljo,svaka čas...Bolji fazon nisam davno proćto...:hahaha:
(Si sama smislila...:eek:)

Počeću da pišem ljubavničku poeziju još...
Nešto tipa "...Ostavi me draga moja
usred proleća....":rida:
(Kao je to tužno i ...lepoooo:sad2:)

Е, стварно, ајде што га остави, ни по јада, али кучка, усред пролећа. Да је у јануару, па да се забоде у неку мемљиву кафану заборавио би је за 3 дана, али овако...

Што? критиковао си Блера?

Velebite, samo da znaš da sam ti provalila fazon: kad god vreme preti da pređe iz kiše u neko sunčano, ti se pojaviš sa nekom političkom insinuacijom.
A pametan si momak koji sigurno shvata da sam ja em lenja, em smotano telo moderacije.

Misi'm, mene nekad steže reuma na promenu vremena, al' ovi tvoji simptomi su medicinski fenomen.

Edit: ako ćeš da dodaš i deo sa recenzijom, molim te u jednoj poruci da ne brišem dvaput. :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back