Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.819
Zamrla skupštinska aktivnost-i ovde moderacija preuzima apsolutnu vlas ko u državi onaj mod...

Kome da se žalim?
Onoj upravi...Aaaa?

Kome da se žalim?

Onoj upravi...Aaaa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zamrla skupštinska aktivnost-i ovde moderacija preuzima apsolutnu vlas ko u državi onaj mod...
Kome da se žalim?
Onoj upravi...Aaaa?![]()
Kad počne domino efekat,biće u pitanju (nadam seОЕБС лаже. Сви су глупи. Жали се Мићи Јовановићу.
) i akademska zvanja s "državnih" faxova...

Kad počne domino efekat,biće u pitanju (nadam se) i akademska zvanja s "državnih" faxova...
Ja znam koje su moje profe pohađale Resavsku školu i tamo i branili disertacije...
Jedan moj profa bio magistar i branio disertaciju,a kum i ja banuli na odbranu o kojoj obaveštenje bilo
samo na oglasnoj tabli fakulteta... Kad sam nakon izlaganja podigao ruku-profa zabledeo ,a ja pitao:
"Izvinjavam se,gde je ovde toalet..."![]()

Kad počne domino efekat,biće u pitanju (nadam se) i akademska zvanja s "državnih" faxova...
Ja znam koje su moje profe pohađale Resavsku školu i tamo i branili disertacije...
Jedan moj profa bio magistar i branio disertaciju,a kum i ja banuli na odbranu o kojoj obaveštenje bilo
samo na oglasnoj tabli fakulteta... Kad sam nakon izlaganja podigao ruku-profa zabledeo ,a ja pitao:
"Izvinjavam se,gde je ovde toalet..."![]()
Citat Original postavio Sojo Pogledaj poruku
Zahvalan !
Pomješamo lončiće, ili ?Kad ćes skuvati više, da poturim šerpu, nece te Bog ubiti
Zahvalna!

Pomešacemo i šerpe ( samo ne demunitiv od šerpe) ali sipaj to više, stalno mi rastu zazubicePomješamo lončiće, ili ?![]()

Deminutiv od ptićica je ptićić!Pomešacemo i šerpe ( i demunitiv od šerpe) ali sipaj to više, stalno mi rastu zazubice![]()

Znas sta, ja pogresim kad kucam, tacno, ali ispravim kad vidim, nemoj da pocnem da ispravljam tvoje, a ptica nigde nije pomenuta.

Svedsko prvenstvo prema Penguin Books-u![]()
He, he... Marks na lijevo krilo, Niče na desno. Samo, u sredini Švabama treba jači kreativac od Remarka. Ja bih tu Mana stavio. Plus, Kafka mi je skroz nepouzdan u napadu.

Biljo,svaka čas...Bolji fazon nisam davno proćto...Pa, sto ce ti sad toalet?
Ja sam ("setajuci" malo po Krsti) ugledala tebe, i razbolela od brige: Sav zelen u faci si povracao iliti narodski receno bljuvao (izvinjavam se) a sve zbog brige da ce ti oteti televizor ako ne placas harc zvani TV-pretplata? Slagali te, mangupi!
Nisam htela tamo, ovde ti ostavljam kao amanet, da se ne bojis, Em nece, em bih ja branila tvoj televizor (moj nek nose) i nogama i rukama. Pa, pojma nemas kako mi je bilo zao kad sam videla kako ti se slošilo!!
![]()

)

)Počeću da pišem ljubavničku poeziju još...
Nešto tipa "...Ostavi me draga moja
usred proleća...."
(Kao je to tužno i ...lepoooo)

ažurni su moderatori, svaka čast![]()
Што? критиковао си Блера?