Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.819
Ja nikad ne navodim izvor,ali nikad me nećete navatati...
Nema šanse...

Nema šanse...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma ne ta petica bre....nego u dnevniku
i samo da znaš, ja ne prepisujem nikad.....prosto zato što sam unikat
a i kad prepišem, ja to i napišem...msm da sam prepisivačica![]()

Blic tri dana pisao o ovoj mladjanoj pisateljici i njenoj pesmici...Meni se licno ne svidja,pateticno naklapanje,osnovnoskolsko,oseca se malo jugoslovenstvo kao ideologija...hteli ne hteli ima malo obrisa politike kako god da se okrene...Sad da li je to reklama ove zenske,koja nije losa moram priznati (toliki kvalitetni jos uvek nepoznati zbog nedovoljnog medijskoh exponiranja bez njihove krivice, i bas ona sa ovakvom pesmom)...Ili je mozda, glupa vest koja je tako napisana da narodu skrene bar malo paznje sa ovog desavanja po zemlji,tipa neki da kude dok citaju tako,neki da je hvale jer po meni ne zasluzuje toliko prostora u medijima...Hm...Pesmica jedna koliko teorije zavera izazvala.
Avtorka: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467347/Ovo-je-autorka-pesme-koja-je-rasplakala-region
Pesma: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467250/Da-ne-bude-vise-rata-Pesma-koja-je-rasplakala-region

Sto mi ovaj forumas Dragomir sad rece na mobilan, da je prava knjizevnica, pisala bi na ovem nasem Konkursu!!!![]()
I pobedla ćoeće,pobedla! ! !

A ti si taj fantom!Свима који пишу ћирилицом честитам празник Св. Ћирило и Методије!
![]()

Ja tek sad shvatila da sam glasala za Dragoljuba![]()
Sjajno!
![]()

Sjajno!
![]()
Ne bidnite ljubosmorne,zar Ljiljka nije rekla da sam popularan kod dama...Nooormaaalno...E, sad možete i tamo da ćaskate, tema otvorena za diskusiju, završeno glasanje.![]()

Ali Borkina pricha, shok shokova 

Zdravo dragi drugari,
Draga Nora je bila tako ljubazna da me uz reputaciju pozove da se vratim na ovaj pdf "Knizevnost", pa sam zelela da vam dam zvanicno saopstenje, jer sam jedna od najpopularnijih citateljki na svetu, ali i spisateljki. Pocela sam o tome da pisem svoju autobiografiju, kojih ima nekoliko, ali ovog puta da je objavim u pdf formatu, tako da ce ljudi moci da je citaju i na tabletima, mobilnim telfonima, ipedovo i svemu slicnom. Zasto? Pa, lepa rec treba da se siri i da svi citaju i uce.
Znam da znate da je to moja misija u svetu, ali moram da vam kazem da sam se povukla sa svih drugih foruma iz razloga, sto sam se posvetila trazenju ljubavi. Verila sam se za jednog slatkog decka. Jedan bivsi decko me juri. A on ima brata, koji je isto kao i ja pisac, samo sto su njegove peme glupe, a cela porodica misli da je on propali pisac. Sta on radi? Cime se bavi? A zivi i pise tako glupe pesme, ja ne znam, ali necu ni da propitujem mnogo. Nacula sam od moje drugarice Bine, koja spijunira mog bivseg decka za mene da ga izdrzava porodica, ali ja necu da se mesam. Jos se borim i sa bivsim deckom i njegovom zenom, koja me juri preko skajpa i jos ima dvoje decce, od kojih je jedno dobio u martu, tako da sam na sve strane razvucena. S kim? Gde? Vise ne znam ni sama. Verenik jos ne zna kada ce nam biti svadba. Kaze u aprilu sledece godine, a u aprilu smo se i verili. Ja sam htela da bude u maju, pa mi je neko rekao da se ne valja, pa sam onda mislila na jesen, ali on nista.
Ipak u ljubavnom vrtlogu, ja uspevam samo da se borim sa ljubavlju. Knjizevnost i kritiku knjizevnosti, po kojoj sam se i proslavila na ovom podforumu sam malo stavila u drugi plan. Mislim da shvatate da je ljubav najvaznija, ili da kazem malo vaznija od ostalih stvari. Pored vas zovu me i ljudi sa politike i sa putovanja, drustvrnih nauka, muzike, pozorista, anima, televizije, sporta. Ipak, trenutno je ljubav u prvom planu.
Recite mi kako ste vi svi. Ne mogu reci da mi ne nedostajete. Uvek je lepo cuti tudje misljenje o nekom piscu ili piscu u pokusaju. On nekom umetncikom delu ili nekom delu, koje se smatra umetnicikim.
Srdacno vas pozdravlja,
Samo vasa knjizevnica Cica!![]()
ljunuta Vrela Cica! ! !

Špadalo...Nemam srca da obrišem temu, naročito ako imamo u vidu da ima više od jednog pregleda u minutu.
Razgovor se seli na Skupštinu.

Msm...mogu ja da ispričam i ono kad smo nas dvojica išli na splav na Ribarac...neki Kristal,kako li
i kad smo sreli dve mod...mataorke koje su tamo...,ali to bi mi bio poslednji tekst na Krsti jer bi me trajno banovale
zbog navodnog širenja lažnih vesti i poigravanje s ugledom ovog i onog,bla,bla i td...
Bolje da čutim,bolje da čutim...![]()