Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лично, не видим зашто да не буде могуће не дати остале поене. Ако неко сматра да ниједна друга песма не заслужује поен, нека буде тако.
Slažem se, ali bih u tom slučaju za tu jednu predloženu pesmu dozvolio samo jedan poen... ako neko izabere dve pesme, onda jedna nosi dva poena a druga jedan... a ako ima tri predložene pesme onda poeni 3-2-1.
Takođe, zbog lepše distribucije poena bih promenio (u sledećim glasanjima) da poeni idu 1 - 3 - 5, jer se dobijaju realniji rezultati.

Зашто да се песми бр.10 одузму три поена? Само зато што се некоме у комисији не свиђа та песма? У наведеним правилима нигде не пише да свако мора да гласа за три песме, већ да може да додели поене и за другу и трећу песму.

• književni konkursi biće organizovani dva puta mesečno; jedan za poeziju i jedan za prozu,
• pravo učešća na konkursu imaju svi članovi foruma osim moderatora koji organizuje konkurs,
• svaki učesnik konkursa može učestvovati samo sa jednim radom,
• prijavljeni radovi moraju biti autentična i originalna autorska dela koja ranije nisu nigde bila objavljena,
• radovi ne smeju biti duži od 2000 karaktera za poeziju, odnosno 3500 karaktera za prozu,
• rok za slanje radova je 10 dana od dana otvaranja konkursa,
• rok za glasanje je 7 dana od dana objavljivanja radova,
• radovi se šalju na p.p. moderatora koji organizuje konkurs,
• radovi, bez potpisa autora, objavljuju se po redosledu prispeća,
• pravo glasa imaju svi učesnici foruma, uključujući i autore koji ne smeju glasati za svoj rad,
• moderator koji organizuje konkurs nema pravo glasa,
• glasanje je javno
• svako može glasati za 3 rada i dodeliti im od 1-3 poena (3-2-1),
• po isteku roka određenog za glasanje moderator proglašava rezultate i pobednika,
• simbolična nagrada za pobednika konkursa je zadavanje teme za naredno takmičenje.

• књижевни конкурси биће организовани два пута месечно; један за поезију и један за прозу,
• право учешћа на конкурсу имају сви чланови форума осим модератора који организује конкурс,
• сваки учесник конкурса може учествовати само са једним радом,
• пријављени радови морају бити аутентична и оригинална ауторска дела која раније нису нигде била објављена,
• радови не смеју бити дужи од 2000 карактера за поезију, односно 3500 карактера за прозу,
• рок за слање радова је 10 дана од дана отварања конкурса,
• рок за гласање је 7 дана од дана објављивања радова,
• радови се шаљу на п.п. модератора који организује конкурс,
• радови, без потписа аутора, објављују се по редоследу приспећа,
• право гласа имају сви учесници форума, укључујући и ауторе који не смеју гласати за свој рад,
• модератор који организује конкурс нема право гласа,
• гласање је јавно
• свако може гласати за 3 рада и доделити им од 1-3 поена (3-2-1),
• по истеку рока одређеног за гласање модератор проглашава резултате и победника,
• симболична награда за победника конкурса је задавање теме за наредно такмичење.

Пре гласања сам указао да због недоречености правилника може да дође до забуна, али ме је комисија игнорисала. Такође сам предложио да се победнику повећа коефицијент (чинилац) репутационе (угледне) моћи повећа за мин.1000, али нисам удостојен ни коментара.

Такође сам предложио да се победнику повећа коефицијент (чинилац) репутационе (угледне) моћи повећа за мин.1000, али нисам удостојен ни коментара.
Pre glasam za neki praktičan pokon.... :mrgreen:

paulaner_oktoberfest_sixer.jpg

Зашто да се песми бр.10 одузму три поена? Само зато што се некоме у комисији не свиђа та песма? У наведеним правилима нигде не пише да свако мора да гласа за три песме, већ да може да додели поене и за другу и трећу песму.

• književni konkursi biće organizovani dva puta mesečno; jedan za poeziju i jedan za prozu,
• pravo učešća na konkursu imaju svi članovi foruma osim moderatora koji organizuje konkurs,
• svaki učesnik konkursa može učestvovati samo sa jednim radom,
• prijavljeni radovi moraju biti autentična i originalna autorska dela koja ranije nisu nigde bila objavljena,
• radovi ne smeju biti duži od 2000 karaktera za poeziju, odnosno 3500 karaktera za prozu,
• rok za slanje radova je 10 dana od dana otvaranja konkursa,
• rok za glasanje je 7 dana od dana objavljivanja radova,
• radovi se šalju na p.p. moderatora koji organizuje konkurs,
• radovi, bez potpisa autora, objavljuju se po redosledu prispeća,
• pravo glasa imaju svi učesnici foruma, uključujući i autore koji ne smeju glasati za svoj rad,
• moderator koji organizuje konkurs nema pravo glasa,
• glasanje je javno
• svako može glasati za 3 rada i dodeliti im od 1-3 poena (3-2-1),
• po isteku roka određenog za glasanje moderator proglašava rezultate i pobednika,
• simbolična nagrada za pobednika konkursa je zadavanje teme za naredno takmičenje.

• књижевни конкурси биће организовани два пута месечно; један за поезију и један за прозу,
• право учешћа на конкурсу имају сви чланови форума осим модератора који организује конкурс,
• сваки учесник конкурса може учествовати само са једним радом,
• пријављени радови морају бити аутентична и оригинална ауторска дела која раније нису нигде била објављена,
• радови не смеју бити дужи од 2000 карактера за поезију, односно 3500 карактера за прозу,
• рок за слање радова је 10 дана од дана отварања конкурса,
• рок за гласање је 7 дана од дана објављивања радова,
• радови се шаљу на п.п. модератора који организује конкурс,
• радови, без потписа аутора, објављују се по редоследу приспећа,
• право гласа имају сви учесници форума, укључујући и ауторе који не смеју гласати за свој рад,
• модератор који организује конкурс нема право гласа,
• гласање је јавно
• свако може гласати за 3 рада и доделити им од 1-3 поена (3-2-1),
• по истеку рока одређеног за гласање модератор проглашава резултате и победника,
• симболична награда за победника конкурса је задавање теме за наредно такмичење.

Пре гласања сам указао да због недоречености правилника може да дође до забуна, али ме је комисија игнорисала. Такође сам предложио да се победнику повећа коефицијент (чинилац) репутационе (угледне) моћи повећа за мин.1000, али нисам удостојен ни коментара.
Nači,mogu da ih utužim ako me ne računjaju!:srecan::hvala:

- - - - - - - - - -

Pre glasam za neki praktičan pokon.... :mrgreen:

paulaner_oktoberfest_sixer.jpg

Oćemo li sad pootvarati ili kad pobedi ona alijas Borina?!:per:

Такође сам предложио да се победнику повећа коефицијент (чинилац) репутационе (угледне) моћи повећа за мин.1000, али нисам удостојен ни коментара.

Od mene su pobednici takmicenja uvek dobijali reputciju pa ce i ovog puta..ako pobedis videces......:D

Od mene su pobednici takmicenja uvek dobijali reputciju pa ce i ovog puta..ako pobedis videces......:D

Zbog tih vaših reputacija,da ne bi bilo ljubomore,već dvaput menjao nik...
Ako slučajno pobedim (Borka ,Ljilja,Tol i još neki pošalju pogrešno na pogrešnu adresu pp s pričom:mrgreen:),
meni nemoj reputaciju...A ja ću tebi po inerciji...Za one kratke blogove-zaista ima dobrih! Ali ne čitam blogove
redovno,aktivan sam na dosta strana tako da...

Zbog tih vaših reputacija,da ne bi bilo ljubomore,već dvaput menjao nik...
Ako slučajno pobedim (Borka ,Ljilja,Tol i još neki pošalju pogrešno na pogrešnu adresu pp s pričom:mrgreen:),
meni nemoj reputaciju...A ja ću tebi po inerciji...Za one kratke blogove-zaista ima dobrih! Ali ne čitam blogove
redovno,aktivan sam na dosta strana tako da...

Dragoljube,nista ne saljem na pogresnu adresu ..samo na pravu..
hvala za blogove...:hvala:.jer moji blogovi su moje odmoriste..

El mogu nešto da kažem? :uja:
3500 karaktera je malo za priču koja treba da bude snažna, jasna, da ima uvod (jer moraš čitaoca da povedeš za ruku u priču, msm ne možeš samo tako da ga tresneš u stomak :lol:), razradu (pripovedaš čitaocu priču sa sve opisima izazivajući osećaj da je on lično doživljava, da poznaje junake, oseća vreme i prostor) i zaključak (malo prostora od reči za završnu reč...piščevu ili čitaočevu). Ako ovo nema, svaka priča je kusa, a da bi ovo imala broj karaktera treba da bude veći.
E sad, ako je za poeziju 2000 karaktera, što je sasvim u redu, za prozu, koja je mnogo detaljnija, 3500 je mali.
Jes da je ovo kratka forma, ali jel' mož' da bude bar midi, ne mora maksi :lol:
Molim da se razmotri ovaj predlog, nastao iz ličnog iskustva :lol:

PS Nikad nisam gledala broj karaktera.....samo sednem i pišem....ovo sad, kad nađoh u wordu onaj brojač što Borka pomenu :eek:....ostah neiskazana :rotf:

Poslednja izmena:
Ih...Tvoj tekst ću odmah prepoznati...Znam i o čemu ćeš da pišeš...Kako ste se
vas dvoje izbanovali i sad ne možeš ni C1 da mu...:lol:
A da napišeš nešto o nekim lepim mestima u Be Geu-ja takva ne znam...:mrgreen:
Dobar dan Dragoljube..:D

divan ukrasni bastenski cvet po kome si uzeo nik..:D

Nasturtiums-1.jpg

O Beogradu sam pisala toliko puno, da bih, ako budem pisala to preskocila
a ako treba da pisem o C1..onda bih morala da pisem i o tebi a onda bi to bilo prepoznatljivo...:mrgreen:
tako da motiv nemam pa necu ni da ucestvujem..ako se ne predomislim u zadnjem trenutku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back