Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Motivacija neka bude pravo na postavljanje sledećeg pitanja i dosta. Da ne bi stan u Bg? 
ovo je ipak virtuelni svet, nema ništa materijalno... tako i ako ne saživi kviz, ko ga ebe kao i onaj prošli

ovo je ipak virtuelni svet, nema ništa materijalno... tako i ako ne saživi kviz, ko ga ebe kao i onaj prošli

Nisam ja tamo neki slučajni prolaznik Pratim ja ovaj forum, a sad što ništa ne pišem trenutno, pa dobro... Ne postizavam baš sve ali hoću, obećevam. Časna pionirska.
:
), čitao sam pre izvesnog vremena.. Pisac je Japanac, znam da je dobio Nobelovu nagradu za književnost, a knjiga je o porodici, tj najpre o toj devojci čiji je otac profesor i često nije tu, njena majka putuje sa njim a ta devojčica mora da se stara o mlađem i starijem bratu.. Pritom stariji brat ima neki problem, ne sećam se šta, blago je retardiran, i oni su posebno vezani jedno za drugo.. Ona ga vodi na časove klavira koje redovno pohađa, tu vodi često diskusije sa profesorom klavira koji je očinski nastrojen prema njima.. 
Jedan pangalakticki grgolj blaster,molicu lepo