- Poruka
- 131.212
Al' smo se upristojili, svaka nam čast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gopođa Lunja izmenila sam vasu poruku.... molim vas...kakve gaceOh, sad ne smem i da se smejem, posto, ne daj Boze, da mi pukne ona bezobrazna rec na g*****, bicu inteletktualno indolentna, pa cu morati ranije i da snovim.![]()

Ma to su moje grudi dobile, jao, cak 5 zvezdica! Lele!Gopođa Lunja izmenila sam vasu poruku.... molim vas...kakve gace![]()

Rec Kultura, dolazi iz koje latinske reci? Gospodine?Ova kafana gaji vrednosti elevacije duha i intelekta. Molimo držite se na adekvatnom kulturološkom nivou u granicama dobrog vaspitanja.

Pozdrav, Pustinjakinjo. : )Dobro veče najdraži Moljci
Nadam se da ovaj Mesec deluje inspirativno na Vas i da ste dobro
equusRec Kultura, dolazi iz koje latinske reci? Gospodine?
Meni ta kultura dolazi od ura ka kultuRec Kultura, dolazi iz koje latinske reci? Gospodine?

Tebi se spava.

Ma njemu samo konji u glaviTebi se spava.![]()
Eto i tebe! Skidaj sad smisao ove vrele noci!Dobro veče najdraži Moljci
Nadam se da ovaj Mesec deluje inspirativno na Vas i da ste dobro
Au!Nema skidanja. Ugladjenost mi nalaze da vas upozorim...

da li to znaci da ne treba da dolazim u ovu kafanu ?To je sto bi se reklo.. prirodna selekcija.
Taman posla.. mi znamo da ste vi fini.da li to znaci da ne treba da dolazim u ovu kafanu ?
Haljina vam je lepa, samo nagrnite neku nametku i slobodno uđiteda li to znaci da ne treba da dolazim u ovu kafanu ?
Ma gde bre ne treba! Skines se u brus, zavalis u krevet, uzmes laptop, svi misle da si u toaleti, a tebi vise nije vruce, a noc vrela, upm!da li to znaci da ne treba da dolazim u ovu kafanu ?

Ok, idem da obucem spavacicu.Haljina vam je lepa, samo nagrnite neku nametku i slobodno uđite

Šta je čukalj?Ja i Badry nosimo haljine na kojima se vidi jedino čukalj.. i to tek u retkim situacijama kad prekstimo noge dok čitamo...
Ma gde bre ne treba! Skines se u brus, zavalis u krevet, uzmes laptop, svi misle da si u toaleti, a tebi vise nije vruce, a noc vrela, upm!![]()