Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si ti, vidiš da nam kafana poluprazna?
Naravno da jesi.Da nisam nedostajala?
Tu i tamu, pomalo...
Kako si ti?

To je sto bi se reklo.. prirodna selekcija.doobro u tom sucaju odlazim neprimecena a nije da se nisam trudila
Samo je važno da su zakopčani do grla!Niste objasnili opširnije oko dres koda...ljudi stoje napolje, ne znaju da li da uđe
Evo, i ja cu jos malo da se predam jastukuNije lose, razmisljam da pogledam seriju pa na spavanje
Kako si ti?
Samo je važno da su zakopčani do grla!
Onda moja haljina ne odgovaraMoze svaka pristojna zena u vecernjoj toaleti da udje.. koja je nacitana i koja zna pravila bon tona..
bolje da se vratim nazadMis.. ovakav recnik je neprimeren kutku. Molimo vas da ubuduce obratite paznju na reputaciju ovog mesta kada olako izgovarate ovakve reciEvo, i ja cu jos malo da se predam jastuku
Nema veze, progledaćemo ti kroz prste ovaj put.Onda moja haljina ne odgovarabolje da se vratim nazad
Evo, i ja cu jos malo da se predam jastuku
Onda moja haljina ne odgovarabolje da se vratim nazad

Beži tamo, ovo je pristojna kafana!Hajdemo mi zajedno u krevet Miko![]()
![]()
Mis.. ovakav recnik je neprimeren kutku. Molimo vas da ubuduce obratite paznju na reputaciju ovog mesta kada olako izgovarate ovakve reci
BašBeži tamo, ovo je pristojna kafana!
Laku noć SnouLaku noc svima![]()
Doviđenja gospodine.Laku noc svima![]()
Ne znam.. jastučenje je kod nas strogo zabranjeno.Sta da koristim umesto jastuk?