- Poruka
- 82.858
sram i tebe bilo..Da mesimo podgaćice ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sram i tebe bilo..Da mesimo podgaćice ....
Sto mislis da se salim?Sa time se ne šali.. dobro!?![]()

Misliš da je od toga?Sibanje Siorana obustaviti.
Moju pogačicu...Ništa.
Da nije neko pojeo pogačicu? xDMoju pogačicu...
Ma 100%.Misliš da je od toga?
Sad ti mene plašiš.Sto mislis da se salim?![]()
Ne.Misliš da je od toga?

A tek sam hteo i tebi. xDMa 100%.
Da vidis kako jeSad ti mene plašiš.
Nemoj još.. lomim se između straha i radoznalosti.. (pa nije mi svejedno, razumi me.. ipak si ti mnoge uništio tako.. nisam ni ja od kamena..)A tek sam hteo i tebi. xD
Važi, kad budeš spremna samo javi.Nemoj još.. lomim se između straha i radoznalosti.. (pa nije mi svejedno, razumi me.. ipak si ti mnoge uništio tako.. nisam ni ja od kamena..)
javiću ti kada..
To nije džentlmenski.Ja bi joj sad sibno namerno..
Šalu na stranu.. valja li to čemu? Ako valja, šalji mi..A tek sam hteo i tebi. xD
e da te vidim sad.. dzentlemenuŠalu na stranu.. valja li to čemu? Ako valja, šalji mi..
(a ako se ispostavi da ne valja, znaš šta te čeka.. think twice..)
Šta znam da li će nekom valjati, nekima valja, nekima ne.Šalu na stranu.. valja li to čemu? Ako valja, šalji mi..
Valja, naravno.Šalu na stranu.. valja li to čemu? Ako valja, šalji mi..
Ti..Ja bi joj sad sibno namerno..
Pa hotješ li da rizikuješ?Šta znam da li će nekom valjati, nekima valja, nekima ne.![]()
Već sam rizikovao.Pa hotješ li da rizikuješ?
Aj da sacekamo koliko si bio uspesan i koliko joj treba vremena da se povrati i napise odgovorLjudi, šibnuo sam Đurđiji, i to ne samo Siorana. xD
Mislim da sam bio toliko uspešan da je ostala bez reči.Aj da sacekamo koliko si bio uspesan i koliko joj treba vremena da se povrati i napise odgovor