Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Evo vidim. Svugde štama...
Doći če kasnije, kad je dan na izmaku
Doći če kasnije, kad je dan na izmaku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro. Čitam:
Flaj
Pogledajte prilog 875638
haj
Pogledajte prilog 875640
bat
Pogledajte prilog 875642
stej
Pogledajte prilog 875644
graunded
Pogledajte prilog 875647

У преводу - никадDobre su vam igre, svratiću kad budem imao malo više vremena

Da li te vase erotske price tu podrazumevaju samo tantricki cin vodjenja ljubavi?
моје туђе жене пре посла.Ćuti tamo, što vičeš, hoćeš da me neko vidi?!?Ćao, Red!

Zašto da te ne vidi, kriješ se?Ćuti tamo, što vičeš, hoćeš da me neko vidi?!?![]()
Ne mogu da ti kažem.Zašto da te ne vidi, kriješ se?![]()

Izgleda da ću ostati neobavešten ko Trooper. xDNe mogu da ti kažem.![]()
Ostaćeš neutralan ko Johnson's baby šampon.Izgleda da ću ostati neobavešten ko Trooper. xD

Ne znam ja, pitaj staro društvo iz kafane. Ja nisam bila tu, bila sam negde drugde. A ne mogu da kažem ni gde, ni zašto, jer sam opet u onom programu "kako ne progovoriti na doope".Red, gde su svi, el su našli novu kafanu ili, još gora opcija, imaju život van foruma?
Ја овакоNe znam ja, pitaj staro društvo iz kafane. Ja nisam bila tu, bila sam negde drugde. A ne mogu da kažem ni gde, ni zašto, jer sam opet u onom programu "kako ne progovoriti na doope".
A mož' i tako.

Bau, gde su svi, jesi li prokuzio? jel svima saturday-night-fever udarila u zivot?Red, gde su svi, el su našli novu kafanu ili, još gora opcija, imaju život van foruma?

Ne znam, odbijam da poverujem da postoji život van foruma.Bau, gde su svi, jesi li prokuzio? jel svima saturday-fever udario u zivot?![]()