- Poruka
- 73.935
Kakav danak neiskustvu. Pa ja nemam reči, ali i ja se brinem za njega.Brine me nas Snowko. Hoce da se zeni, a ima dve svoje tudje devojke. Evo, trazi i trecu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav danak neiskustvu. Pa ja nemam reči, ali i ja se brinem za njega.Brine me nas Snowko. Hoce da se zeni, a ima dve svoje tudje devojke. Evo, trazi i trecu.

Ćao, lepotice!Dobro veče devojke![]()

Pa ne, ne recitujem više na toj temi. Ja samo spamujem, kao i obično.Misliš recitovala![]()

Koga, koga, koga?Ju ju, koga to moje okice vide![]()

Njao, gle!Desi Doco![]()

Snežno pahuljastoDesi Doco![]()
Snežno pahuljasto
Lepo te je videti u našu malu kavanu![]()

Brine me nas Snowko. Hoce da se zeni, a ima dve svoje tudje devojke. Evo, trazi i trecu.
U kuhinji sam...dođi

Nije još kazala ime, ali kako se postavila, mislim da hoče da bude glavna...Ko je treca?
![]()
treća srećaKo je treca?
![]()

Nije još kazala ime, ali kako se postavila, mislim da hoče da bude glavna...

treća sreća![]()

Valjda treba prvaVidecemo koja ce biti glavna od vas 3![]()

Kakva smena? Nisam u toku, a mrzi me da čitam.

De si ti? : )Desi Doco![]()
Prvo po stoti put to nije hejt nego ljutko.. Drugo.. jel ti moras uvek sve da kazes i ispravljas.. a nisi cak ni modulator na temi.. i ako vec govoris zasto ne skrenes paznju na pp jer na ovaj nacin po tvom i ti spamujes.. a sad me pitas i na pogresnoj temi da raspravljamo o nekoj tamo temi a mozemo na pp..@Konj_na_belom_princu , zašto mi bacaš hejt?!? Jel to tema za recitovanje ili za spamovanje? Jel sam ja nešto pogrešno rekla?![]()