- Poruka
- 73.938
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je super ideja, da znaš!Ja sam godinama umesto klasičnih ringtonova imala svoj glas nasnimljen gde urlam- agata javi seeeee,zvoni ti telefon!
Morala sam tako jer ga onda sigurno čujem
Kakva je komedija bila po radnjama kad kreće tašna da mi zaurlava a prodavci ne znaju odakle dolazi

Onako. Bice ti veci racun. A i nikako da te cujem.Da, pa?
Jel to neki problem?![]()
Neće, bre, imam besplatno fiksni. Zovem Lunju na fiksni.Onako. Bice ti veci racun. A i nikako da te cujem.ili nisi kuci ilo razgovaras i zauzece.
Neće, bre, imam besplatno fiksni. Zovem Lunju na fiksni.
Hoćeš da čuješ recitaciju?

ni moj nije oličenje melodičnostiTo ti je super ideja, da znaš!
Mada kakav glas imam kad se derem, mogu da plašim prolaznike, šta mi teško.![]()
Propuštenim pozivom?Videla
I vratila ti istom merom.![]()

A reci, mogla bih direktno u Pozorište.

Ti i ne znas sta je pravi blam.Ja sam godinama umesto klasičnih ringtonova imala svoj glas nasnimljen gde urlam- agata javi seeeee,zvoni ti telefon!
Morala sam tako jer ga onda sigurno čujem
Kakva je komedija bila po radnjama kad kreće tašna da mi zaurlava a prodavci ne znaju odakle dolazi

Mism, klinac je genije!Ti i ne znas sta je pravi blam.
Pre neku godinu, bila sam kod bratanca i ucili matematiku i fiziku, i ja mu nesto zvocam kako ne zna osnovne formule, a dete da mi se osveti sto sam ga gnjavila dva sata, ubaci mi u rington mobilnog neka koza koja mekece, kao da je zivu deru. Ja pojma nemam, udjem u bus ka kuci, a u busu guzva, do ludila! I krene koza da mekece, a ja mrtva hladna, ne reagujem, znam meni zvoni ono kulturno-umetnicki, Betoven i Za Elizu.
Momak koji je stajao do mene, odjednom pita me: "Devojko, jel' to vasa koza gladna? Dere vam se iz tasne!" Kad nisam u zemlju propala! Autobus stao, ja kroz vrata, od stida! :dlan:
Bratanac nije dobio cokoladu od mene mesec dana, bio pod kazni!![]()

Ih!Propuštenim pozivom?![]()
Dodji ti prvo do mene, danas dezuram u bibl, pa cemo posle zajedno dalje.A reci, mogla bih direktno u Pozorište.![]()

Na tetu!Mism, klinac je genije!![]()

Nisam danas za Biblioteku, deder zatvori je, pa u Kafanu, za šank, da kitimo pevaljku i igramo po stolovima, da pijemo ko duga i pevamo kao da smo u Operi. Eto tako!Ih!
Dodji ti prvo do mene, danas dezuram u bibl, pa cemo posle zajedno dalje.![]()
Jel mogu da budem kao oblak u bermudama?Nisam danas za Biblioteku, deder zatvori je, pa u Kafanu, za šank, da kitimo pevaljku i igramo po stolovima, da pijemo ko duga i pevamo kao da smo u Operi. Eto tako!
Možeš da budeš kako god poželiš, ovo je i tako kobajagi, pa ću ja zato da budem kao da sam normalna.Jel mogu da budem kao oblak u bermudama?
El po celom telu?pa ću ja zato da budem kao da sam normalna.
Evo ovo od mog tuđeg...sad ne znam, jel sam prva ili treća... i ima li nekih povlastica?Moze ovo od sutra?
![]()

Mogli bi ovo.Evo ovo od mog tuđeg...sad ne znam, jel sam prva ili treća... i ima li nekih povlastica?
Može od danas, m?
Znaš kako, ništa nije teško kad se laže.El po celom telu?![]()

Imas jos neku?A gledam sad, pa qq meni, iskidaše se ljudi od smeha na moje recitovanje, izgleda da je vreme da zaboravim na sebe u Pozorištu.![]()
Kakvo laganje, samo istina!Znaš kako, ništa nije teško kad se laže.