- Poruka
- 73.923
Lele, kod mene duva severac i to baš kad sam rešila da kapu i rukavice ostavim u autu dok odem do grada jer imam dva sata slobodno... Zaledila sam se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima Smart? kako zivot?

Našli bi me za 1000 godina u ledu...Ništa, nego šta bi radila da je hladno kao kod Trusta.![]()
DOKAŽI!Čaj od hibiskusa rešava sve, barem tako kaže Lastavica.![]()

Evo jos se budimSta ima Smart? kako zivot?![]()
ti ?Vec 5x presla zoruEvo jos se budimti ?
Sta ti znaci druga vremenska zonaVec 5x presla zoru![]()

Mi smo u drugim dimenzijama!!!Sta ti znaci druga vremenska zona![]()
Da su rukavice i kapa za auto, bili bi deo obavezne opreme uz rezervni tocakLele, kod mene duva severac i to baš kad sam rešila da kapu i rukavice ostavim u autu dok odem do grada jer imam dva sata slobodno... Zaledila sam se!

A koliki bi ti tek bio račun za struju.Našli bi me za 1000 godina u ledu...
Gde si ti?Lele, kod mene duva severac i to baš kad sam rešila da kapu i rukavice ostavim u autu dok odem do grada jer imam dva sata slobodno... Zaledila sam se!

Blago tebiMi smo u drugim dimenzijama!!!Ja uvek prezivljavam zoru...
![]()

Ja kad krenem od ponedeljka, u petak imam u autu bar jedan komad garderobe, dva, tri kišobrana, poneki šal, kapu, rukavice, ešarpu, ceger... I obavezno ih ne ponesem iz auta kad idem negde pešaka.Da su rukavice i kapa za auto, bili bi deo obavezne opreme uz rezervni tocak![]()

Ofc da nou. Bouže, svašta!Gde si ti?
Zar nisi iz Bg?
E baš nije dobro!
Jos samo ambasador ćebe i jastuk, i nista te na putu ne moze iznenaditiJa kad krenem od ponedeljka, u petak imam u autu bar jedan komad garderobe, dva, tri kišobrana, poneki šal, kapu, rukavice, ešarpu, ceger... I obavezno ih ne ponesem iz auta kad idem negde pešaka.![]()
Mnogo je hladno za tu avanturu. Jedino skafander za skijanje da obučem, pa možda može. Ako baš mora. A i ne putujem ja mnogo daleko...Jos samo ambasador ćebe i jastuk, i nista te na putu ne moze iznenaditi

Si mi rekao da cuvam zenu... Sta sad?