- Poruka
- 131.212
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to što kažeš.sta ga pitas...samo mu uvali
I ja to mislim. Tako, ne pre 10 h.I ja najviše volim jutro, to mi oduvek najbolji deo dana.
ja volim da ga dočekamI ja najviše volim jutro, to mi oduvek najbolji deo dana.
Dobro, osim u pozelj... opravdanim....situacijama.I ja to mislim. Tako, ne pre 10 h.
kakvim situacijama?Dobro, osim u pozelj... opravdanim....situacijama.
Zorskim.kakvim situacijama?
Da, bas mi fali. Da cvokecem od hladnoce u sedistu dok auto ne postigne radnu temperaturu i proradi grejanje...romantika...cak mi i auto fali, topla sedista, muzika do posla...
Vidis...sta ti je nostalgija...Da, bas mi fali. Da cvokecem od hladnoce u sedistu dok auto ne postigne radnu temperaturu i proradi grejanje...romantika![]()
vala meni fali...fale mi i kolege...ta energija...svasta nesto...ebo ovu koronu...I meni fali sve ono sto sam mrzeo na poslu ali cim prodje ovo...tutanjjjjVidis...sta ti je nostalgija...vala meni fali...fale mi i kolege...ta energija...svasta nesto...ebo ovu koronu...

4 meseca sam bila kod kuce... Fali mi taj mir, da ne budem rastrzana izmedju kuce i posao, i ostale obvrske
Mora da se radi,pare niko ne bere na grani...a iskreno nije "zdravo" za um da se bude i bez obaveza potpuno....ali mogu stvari da se postave malo humanije da kažemo, barem u nekim delatnostima . Ja volim mobilnostI meni nije falio posao...kako mi je bilo lepo dok sam bila oslobodjena4 meseca sam bila kod kuce... Fali mi taj mir, da ne budem rastrzana izmedju kuce i posao, i ostale obvrske