Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Bez šecer, hvalaA šećer?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez šecer, hvalaA šećer?

Ti dakle voliš jaču kafu, bez dodataka.Bez šecer, hvala![]()
Sad znam kakvu da ti spremam.Pogodio si![]()
Bice nešto...možda se opet vreme promeni...darežljiv je nešto...Ajde kad si se vec zagrejao meni takodje,malu punu bez mleka...
Eh sad, sačekaj malo da dođeš na red.Ajde kad si se vec zagrejao meni takodje,malu punu bez mleka...
Dobro jutroBez šecer, hvala![]()
Ne zvuči nelogičnoKafa bez secera je kao crna cokolada.. jednom kad osetis cari jakih i bogatih ukusa to se vise nikad ne vraca.. To je kao da imas normalan sex dok jednom ne osetis fenomenalnog ljubavnika zbog kojeg gubis razum. Nema vise nikad nazad. Jaku kafu vole ljudi koji znaju sta hoce zele to odmah i zele sve.

Ja uvek zvucim logicno (doopla devica) al posle sve ispadne nelogicno.Ne zvuči nelogično![]()
Čajevi imaju zapravo više koefina u sebi od kafe. Kafa divlja a hoće često i da ima obrnuti efekat..mesto da razbudi ona ti obori pritisak.. Dok su čajevi stabilniji dosta. Ja lično volim da crtam po golim ženskim telima prele oslikane čajem.Ja sam ljubitelj čajeva.
Mada, jednom sam to rekla drugu sa studija koji je inače poreklom iz Turske i kada sam bila kod njega na pauzi, skuva on meni čaj. ČAJ, onaj pravi, crni.
Hehe, nisam mogla više od par gutljaja... počelo da mi se obrće u glavi, muka me spopala, kažem ja imaš li šta za jelo![]()
Ša kažeš.. daj nešto konkretno.. da se krkaJa sam ljubitelj čajeva.
Mada, jednom sam to rekla drugu sa studija koji je inače poreklom iz Turske i kada sam bila kod njega na pauzi, skuva on meni čaj. ČAJ, onaj pravi, crni.
Hehe, nisam mogla više od par gutljaja... počelo da mi se obrće u glavi, muka me spopala, kažem ja imaš li šta za jelo![]()

Ma nije da se krka nego me prava muka uhvatila i vrtoglavica... pa da me prođe. Stavio je on malo mleka, ali ne vredi.Ša kažeš.. daj nešto konkretno.. da se krka
Jel idete vi Beograđani u Kandahar na čaj.. ili kupujete kesice u kući čaja.. ne?
Opet? Paaaa....Opet sam počeo da kenjam heheheh

Ti imaš devojko previše optimizma za taj tvoj avatar.. Meni je simpatično to tako kad se ljutiš i duriš ali kad počneš o cvetićima i leptirićima.. pripadne mi mooka.Opet? Paaaa....
Dobro jutro svim cvetićima i leptirićima.![]()
Pa svima je simpatično kad se ljutim ako nisu u blizini eksplozije.Ti imaš devojko previše optimizma za taj tvoj avatar.. Meni je simpatično to tako kad se ljutiš i duriš ali kad počneš o cvetićima i leptirićima.. pripadne mi mooka.
Ali u principu ja sam jedan cvetić šareni.