- Poruka
- 401.360
Dobro jutro sa kolacem uz kaficu koju vec pijete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sam otrov ....uhhh crveni dim....dobru pusis![]()
Jednom mi uvalili nesto...nije mi bilo dobro...od tada izbegavam tu egzotikuSam otrov ....
Bas smo u nedoumici.Jednom mi uvalili nesto...nije mi bilo dobro...od tada izbegavam tu egzotiku![]()

kakvoj?Bas smo u nedoumici.![]()

Egzoticnoj. :kakvoj?![]()

Joj...kako mi zao sto sam malo cituckala druge pdf-ove...taman da mi ogade i muski i zenski rod...
Bolje da sam se drzala podalje...

paaaa ono tacno..tamo nema krvi, mrtvackih sanduka, rogova i slicnog prelepog ambijentaJoj...kako mi zao sto sam malo cituckala druge pdf-ove...taman da mi ogade i muski i zenski rod...
Bolje da sam se drzala podalje...

Mozes ti reci sta god hoces...Meni moja Vlad ima najcistije i najlepse srce tu od zenskih...mislim...licna preferencija...
Ni mrak, ni krv... ni sanduci...ni kandze, zubi...ne mogu da ga sakriju
necija morbidnost nikad nije bila pokazatelj plemennitosti i iskrenosti..tako da to nije nikad ni izvlaceno kao paralelaMozes ti reci sta god hoces...Meni moja Vlad ima najcistije i najlepse srce tu od zenskih...mislim...licna preferencija...
Ni mrak, ni krv... ni sanduci...ni kandze, zubi...ne mogu da ga sakriju
Nista...zasla u pogresan pdf...tacno da se osecam samo kao rupa za j.ebanje
Nisam rekla da nema...necija morbidnost nikad nije bila pokazatelj plemennitosti i iskrenosti..tako da to nije nikad ni izvlaceno kao paralela
ali sad da nema i drugih dama sa cistim i plementim srcem ...to se ne slazem.
necija morbidnost nikad nije bila pokazatelj plemennitosti i iskrenosti.

Otpala mi vilica...
Nista...zasla u pogresan pdf...tacno da se osecam samo kao rupa za j.ebanje