Kafana kod knjiškog moljca VII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Popila sam kafu...sad odoh da spavam

afd65b69709f7b25e03cc3a8e8a10a12.jpg

Ja sam ljubitelj čajeva.
Mada, jednom sam to rekla drugu sa studija koji je inače poreklom iz Turske i kada sam bila kod njega na pauzi, skuva on meni čaj. ČAJ, onaj pravi, crni.
Hehe, nisam mogla više od par gutljaja... počelo da mi se obrće u glavi, muka me spopala, kažem ja imaš li šta za jelo ;)
Čajevi imaju zapravo više koefina u sebi od kafe. Kafa divlja a hoće često i da ima obrnuti efekat..mesto da razbudi ona ti obori pritisak.. Dok su čajevi stabilniji dosta. Ja lično volim da crtam po golim ženskim telima prele oslikane čajem.

Opet sam počeo da kenjam heheheh

Ja sam ljubitelj čajeva.
Mada, jednom sam to rekla drugu sa studija koji je inače poreklom iz Turske i kada sam bila kod njega na pauzi, skuva on meni čaj. ČAJ, onaj pravi, crni.
Hehe, nisam mogla više od par gutljaja... počelo da mi se obrće u glavi, muka me spopala, kažem ja imaš li šta za jelo ;)
Ša kažeš.. daj nešto konkretno.. da se krka :)

Jel idete vi Beograđani u Kandahar na čaj.. ili kupujete kesice u kući čaja.. ne?

Ti imaš devojko previše optimizma za taj tvoj avatar.. Meni je simpatično to tako kad se ljutiš i duriš ali kad počneš o cvetićima i leptirićima.. pripadne mi mooka.
Pa svima je simpatično kad se ljutim ako nisu u blizini eksplozije. :lol: Ali u principu ja sam jedan cvetić šareni.
Za mučninu, popij čaj od šipurka, još ako imaš prave bobice, a ne iz kesice, milina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back