- Poruka
- 131.212
De da čujemo. Može i na pp.šta se sve radilo uz nju 80tih...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De da čujemo. Može i na pp.šta se sve radilo uz nju 80tih...![]()
De znam, el si normalan, valjda, tako nešto.Jel bese Goci bend su oni preko Drine ortox narodnjak??? Da ne guglam, ti sigurno znas
Ti kao ne bi da čuješ?Manijace jedan![]()
Ti kao ne bi da čuješ?![]()

Lude žurke, eto !Ne uvijaj mi tu nesto okolo, nego reci![]()
Ostatak na pp.Lude žurke, eto !
Ideš po stanovima, tada je bilo puno žurki po stanovima...
odeš negde gde i ne znaš čiji je stan. i tako...
Ne izvlači se sad.Slusam glam, sve je to opevano u pesmama![]()
šta se sve radilo uz nju 80tih...![]()

I bolje slušaj death metal!Slusam glam, sve je to opevano u pesmama![]()
Gde je najbliza prometna pruga da ne lezim po ovom snegu i cekam???I bolje slušaj death metal!
Ma beži, veći su satanisti glameri, prodali dušu đavolu da bi uvek imali sveže isfeniranu kosu.
Zbog toga ja slusam Jandrijino jatoMa beži, veći su satanisti glameri, prodali dušu đavolu da bi uvek imali sveže isfeniranu kosu.
Ti baš poznaješ taj opus.Zbog toga ja slusam Jandrijino jato
Ma beži, veći su satanisti glameri, prodali dušu đavolu da bi uvek imali sveže isfeniranu kosu.
...idem i ja po svoje vino 
Pa vidi 82 kada je nastala i ja sam imala 10, ali kasnije sam malo porasla...U to vreme mi je bilo baš prerano da praktikujem sve potencijalne aktivnosti uz nju ali svakako mogu zamisliti atmosferu koju je proizvodila![]()

Pazi da te ovaj Trooper ne iskoristi kad se opiješ, težak je perverznjak.I sad stvarno jedino da se opijem...sama...kada vi vec necete![]()
I sad stvarno jedino da se opijem...sama...kada vi vec necete![]()

procitala karajuTako je Lori...idem i ja po svoje vino
od mladenaca nema vajde danas...oni ili konzumiraju brak od jutros ili se kaju negde u mraku![]()

Rekoh koja je razlika...Mozda neka eksluziva na egzoticnom mestu u lokalnom parkicu se dovatili Pazi da te ovaj Trooper ne iskoristi kad se opiješ, težak je perverznjak.![]()