Kafana kod knjiškog moljca VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne slažem se.
Nema to nikakve veze, možeš biti najjači čovek na svetu, ali ti to neće pomoći da nemaš psihičke probleme.
Ako je to jedino što imaš, onda si srećnik. Poznajem više muških osoba koje se onesveste pri vađenju krvi, a inače su bez ikakvih smetnji.
To je prosto jedna specifična stvar... i sigurno ima nekog ko će ti dati koristan savet. to nije klasičan poremećaj.

Ako je to jedino što imaš, onda si srećnik. Poznajem više muških osoba koje se onesveste pri vađenju krvi, a inače su bez ikakvih smetnji.
To je prosto jedna specifična stvar... i sigurno ima nekog ko će ti dati koristan savet. to nije klasičan poremećaj.
To mi je jedina fobija, barem za sad nisam otkrio neku drugu.

Ja sam nosila (idanas umem da nosim ) uvek u džepovima male kore drveta ili kamenčiće ...to me je smirivalo ...dodir tih stvari pod prstima , disanje i fokus na određenu tačku , bez preteranog lutanja pogledom....
Nisam cula za to, a sad kad pomislim...ima smisla, volim prirodu, posebno drvece, smiruje me.
Propranolol ja rokam za tahikardiju ...
Uz lek je držim na oko stotke....
Ja se protivim uvek tabletama, ne volim a ih pijem osim ako je neophodno. I ove sad sam uzela posto me uhvatio dva puta na posao, i da imam pri ruku tamo, ne zelim da me primete, neugodno se osecam

Ja vam samo zelim da se povadite i da ti lekovi budu samo proslost. Od marta imam neki glup problem s rukom i mislim da sam im 9 meseci sluzio kao zamorce za neka ispitivanja. Samo prosledjuju i normalno sve privatno da bi na kraju rekli, mora to hirirgija. A to sam zeleo u startu.
Ali svi cemo se izvuci i pisacemo kako smo izasli kao pobednici

Ja vam samo zelim da se povadite i da ti lekovi budu samo proslost. Od marta imam neki glup problem s rukom i mislim da sam im 9 meseci sluzio kao zamorce za neka ispitivanja. Samo prosledjuju i normalno sve privatno da bi na kraju rekli, mora to hirirgija. A to sam zeleo u startu.
Ali svi cemo se izvuci i pisacemo kako smo izasli kao pobednici
Kljukali me svakakvim lekovima i napravili mi jos veci haos....

Nisam cula za to, a sad kad pomislim...ima smisla, volim prirodu, posebno drvece, smiruje me.

Ja se protivim uvek tabletama, ne volim a ih pijem osim ako je neophodno. I ove sad sam uzela posto me uhvatio dva puta na posao, i da imam pri ruku tamo, ne zelim da me primete, neugodno se osecam
Pa na seansama smo uvek pričali o tome da treba nači nešto što te smiruje i upotpunjuje i fokusirati se na to (setila sam se -i gužvanje papirića) Ima i ono tapkanje ...ali onda svi blenu u tebe....Meni je dosta pomogao i bokserski džak , ali to je druga priča i to možeš samo kada si kod kuće.
Niko ne voli da pije tablete Mika, ali kada ništa drugo ne preostaje , šta da radiš .
I da ti kažem nešto:
NEMOJ NEUGODNO DA SE OSEĆAŠ ZBOG TOGA! NIKADA! neka misle šta hoće , a ti misli samo na sebe .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back