DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ništa protiv domaće muzike, i sam volim dosta domaćih bendova.Пошто си велики момак, ондаК се тако и понашај
Ево ти пример један а за исти има доказа, записано на форум
Никада нисам написала да ми се нека мјуз не свиђа или да се од исте шокирам,
укуси су нам различити, мишљења такође, стил писања и изражавања...
само су прагови толеранције свима на -+ бесконачном (ово сам написала генерално),
ако се случајно пусти нека домаћа музика а далеко било ако је фолк онда је то повраћање најгоре врсте
мени ето и са 100 гидина то никако не улази у главу не знам зашто
и никако од истог да се одшокирам
опрости ми ако је ово с моје стране грубо зазвучало док си читао али ми је више нонсенс
да ми је нелагодно што волим фолк музику
толико за ово издање дневника![]()
За мене је симбол тих година Слободан Милошевић и нико други,Evo ja cu ti odgovoriti za Cecu.
Ti si vrlo dopadljiva, draga i simpaticna individua, ovako koliko se znamo
No ta Ceca, nije mi problem ni muzika, koliko je ona meni simbol mafije, nacionalizma, terorizma, kradje, ubijanja, muvanja i celog jednog perioda.
Kao kukasti krst![]()
Мене онда не занимаŠto se tiče Cece konkretno ona mi više problematična zbog drugih razloga. Nema to veze s muzikom.
Ok mi tu u Vojvodini smo izmesani, a sve i da neko nije, komsija mu jeste.За мене је симбол тих година Слободан Милошевић и нико други,
јер, ни један музикант (намерно та реч) не може да се похвали да није тих година
певао, сарађивао и шуровао са свим тим које си ти поменула.
Ја сам и националиста а и патриота, па ето, можеш слободно и мене на тај кукасти крст...
и стварно се не љутим, нити сам увређена...
Mi smo mali koktelčići ovde...Sa slamčicama..Ok mi tu u Vojvodini smo izmesani, a sve i da neko nije, komsija mu jeste.
Bilo kakav nacionalizam, sa bilo cije strane u mom srcu nije dobrodosao.
Tebi zelim sve najlepse, svakako.
У мојој фамилији само немамо банту црнце а како је кренуло пошто је братанац у Замбији заглављенOk mi tu u Vojvodini smo izmesani, a sve i da neko nije, komsija mu jeste.
Bilo kakav nacionalizam, sa bilo cije strane u mom srcu nije dobrodosao.
Tebi zelim sve najlepse, svakako.

Meni se nekako to uvek svidjalo...vise nego ono mlacenje glavicom i kosom.
Nije mi sad nesto wow, nije mi ni jedan ples wow (sem emotivni stiskavac) ali mi ok.
једно време сам пробала ово да научим
АЛИ јбга тупава
Nemam ništa protiv domaće muzike, i sam volim dosta domaćih bendova.
Ljudi često povraćaju i na metal koji slušam, ali ne smeta to meni.
Što se tiče Cece konkretno ona mi više problematična zbog drugih razloga. Nema to veze s muzikom.

Rekao sam laku nož devojke, nisma rekao laku noć zekoLaku noc Doco![]()

Rekao sam laku nož devojke, nisma rekao laku noć zeko![]()

li ne onako kako se ti nadašMazices me iza usiju?![]()

a što ti Čehinje ne dolaze da kobaju ako je domaćaDodji na domacu kobaju![]()

a što ti Čehinje ne dolaze da kobaju ako je domaća![]()