- Poruka
- 94.110
Jeste da se nabode zeka pa na vatru da se okrece...
Ne diraj zeke
Jedino me oni vole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste da se nabode zeka pa na vatru da se okrece...
Pahuljo,ti ako ikada dodjes u Srbiju ponovo ti bi trebao zaista sa konjem da se vidis,makar jednom negde da odete.
Sto da ne.. nek pokupi i tebe i vodim vas na burek. kakvi q.. palamodjevine.. cevapi pice pecenja lignje dagnje jagnje.. BU REK!Pahuljo,ti ako ikada dodjes u Srbiju ponovo ti bi trebao zaista sa konjem da se vidis,makar jednom negde da odete.
Ja sam ti drug.. sto ne znaci da ti ne bi mazno ribu. Ko pre devojci njemu devojka. Ja sam makar iskren.Zasto sa Konjcetom?
Ne umem da ti objasnim,mislim da bi ti otvorio jednu novu dimenziju.Zasto sa Konjcetom?

Sto da ne.. nek pokupi i tebe i vodim vas na burek. kakvi q.. palamodjevine.. cevapi pice pecenja lignje dagnje jagnje.. BU REK!

Ja sam ti drug.. sto ne znaci da ti ne bi mazno ribu. Ko pre devojci njemu devojka. Ja sam makar iskren.
Ne umem da ti objasnim,mislim da bi ti otvorio jednu novu dimenziju.

Ne bi.. napravio bi korak napred ali dva koraka unazad.. poceo bi da pije zene da ne posmatra vise na taj nevini nacin.. sve su iste snowko.. da se ne lazemo.. moje lekcije bi skupo naplacivao..Ne umem da ti objasnim,mislim da bi ti otvorio jednu novu dimenziju.
Ne bi.. napravio bi korak napred ali dva koraka unazad.. poceo bi da pije zene da ne posmatra vise na taj nevini nacin.. sve su iste snowko.. da se ne lazemo.. moje lekcije bi skupo naplacivao..

Taman biste bili idealan spoj barem za 1 vece,osecam da trebate jedno drugome na tih par sati![]()

Ne,mislim da tako je kako ti kazes samo ono...recimo da je on ono tehnicki obdaren![]()
U pravu je lori da cepamo pivo.. ti bi kao nemoj konju a ja bi kao ma ne sviraj daj jos jedno da narucimo posle petog bilo bi.. konju da narucimo.. a ja bi kao nemoj snowko kasno je.. moram kuci..

Naucio bi te par trikova.. recimo kako da narucis pivo nekoj ribici i ako ga ona odbije kako da ga popijes..

Vidi mislim ja tebe ne znam,pa pricam napamet.Moze li to malo jasnije Lori?
Nisam te bas razumeo.
ma ne sviraj tu.. ajde da narucimo jos jedno.Tesko Konjce, par piva moze i to je to![]()
Da bi te ona gledala bre.. i ovako ces da popijes.. zene su to.. odbiju pivo pa gledaju posle ko im je narucio..Zasto bih setao pivo, popijem odmah![]()
Eto znaci od sad teras ih u q samo.. i ima da te vole ko Boga.Vidi mislim ja tebe ne znam,pa pricam napamet.
No rekla bih da mnogo podilazis zenama,i pre svega ne biras adekvatne.
A Konj deluje iskusno na tom polju.