- Poruka
- 71.161
Rece konjce da misli na mene dok ovo peva pred spavanje
Pa cu mozda tu...
Pa cu mozda tu...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa cu mozda tu...

Od svih tih teorija zavere mi se povraća. Dođe tako neka budala i lupeta, kao da su njemu poverene sve tajne svemira pa će da podeli to sa drugima, da imOve budaletine Teoretičari zavera objašnjavaju epidemiju u Italiji time kao osvetu zbog nekih tendera sa Kinom
O tempora,
O mores

Sve su to strašne tajne iz katakombi Vatikana,Cie ,Iluminata i Reptila a nekim čudom su dospele do tih koji ih obelodanjuju i svi su još uvek živi i zdravi i dalje bulazneOd svih tih teorija zavere mi se povraća. Dođe tako neka budala i lupeta, kao da su njemu poverene sve tajne svemira pa će da podeli to sa drugima, da im
otvori oči.
Taman sada...pred krevet...

Ni meni , ali moram .Meni se ni ne izlazi nigde
Zdravo.Helou.
Šta ima ljudi, jeste li u karantinu?![]()
Izlazi moj muž a mene je više strah za njega nego za sebeNi meni , ali moram .
Razumem te , i kod mene je isto .Ne bojim se za sebe .Izlazi moj muž a mene je više strah za njega nego za sebe
Ja ionako ne vrcam nekom voljom za životom
Jedino mi je preostao nagon da zaštitim bližnje
Skroz te razumem.Meni se ni ne izlazi nigde
Kod nas u Beogradu NEMA NIKAKVIH!Ima onih obicnih zelenih , ali nesto ne verujem u njihovu moc zastite.
Ma kakvi .Jedino ako si ti ono , bolestan , pa da je stavis , da ne dises toliko u druge...Ne mogu te obične maske naročito da zaštite.
Ja sam iz Subotice .Kod nas u Beogradu NEMA NIKAKVIH!
NIGDE
Eh kako ja volim SuboticuJa sam iz Subotice .
Ovde ima.