gost 427187
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
Svratila sam samo da ostavim spisak želja za 8.mart. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bolje vas našao..Dobro jutro(dan?)![]()
Može kafica?Svratila sam samo da ostavim spisak želja za 8.mart.![]()
Zar moraš tako da me demistifikuješ?Jesi,ispitao kako kuvam,perem,koje knjige imam i ajd bezi...![]()

Ja očekivala nekog.... Princa, a ono drugarica...Može kafica?
![]()
Potrudićemo se da ispunimo želje.Badri. Temu Cvetajeva
Konj. Još jedan prolećni haiku
Snow. Cveće(mada ne volim da dobijam cveće, on to tako slatko, rado, radi, valjda zna?)
Skromno?
![]()
A nemoj tako...Nista im nisam rekla o tvojim tajnim zeljama...da si mi trazio,uslovljavao da...da... da volis na poredjanim knjigama na podu...i tako...Zar moraš tako da me demistifikuješ?![]()
Šta je pevalo?dete neko pevalo na suvo

Ne otkrivaj sad previše detalja.A nemoj tako...Nista im nisam rekla o tvojim tajnim zeljama...da si mi trazio,uslovljavao da...da... da volis na poredjanim knjigama na podu...i tako...

Rekao si da mozes da se uzivis u dubine dok citas i istovremeno ponires u dubine...nikako drugacije...upss...previse?Ne otkrivaj sad previše detalja.
![]()

Sad nema dalje, zaista će me proglasiti za najvećeg manijaka Krstarice.Rekao si da mozes da se uzivis u dubine dok citas i istovremeno ponires u dubine...nikako drugacije...upss...previse?![]()

Super, onda smisli neku drugu, koje nema, ali mora da bude žena..Ne mogu da ti ispunim želju, jer tema već postoji:
https://forum.krstarica.com/threads/marina-cvetajeva.327650/
Videću nešto, mada dosta tema ima, kad pretražuješ, najbolje je na Google, napišeš ime autora, i dodaš forum Krstarice.Super, onda smisli neku drugu, koje nema, ali mora da bude žena..
Upravo sam proverila, danas je 6.mart??Poleće nadire u butinama
Konj hokusai hobotnica
Školjka miluje biser.
Konjfuzije XXI vek p.n.e.
To što pišeš nije uopšte romantično...Videću nešto, mada dosta tema ima, kad pretražuješ, najbolje je na Google, napišeš ime autora, i dodaš forum Krstarice.
Ajde ajde...Sad nema dalje, zaista će me proglasiti za najvećeg manijaka Krstarice.![]()
Ne laskaj sam sebi
:*Biće neke teme, ne brini. : )To što pišeš nije uopšte romantično...
Nisam trazila projektovanje..
Ma samo ti iznosi ove detalje, bolje i to nego da misle kako samo šaljem pdf-ove.Ajde ajde...Ne laskaj sam sebi
:*

Da otvorim neki fan page Bauuuu wowwww yey yey yeyMa samo ti iznosi ove detalje, bolje i to nego da misle kako samo šaljem pdf-ove.![]()

E neces verovati..bila neka tema na LjIS,i videla ja tu hobotnicu...al ne bih da detaljisem tu