pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.687
Dabome. Ja sve znam.Dobro jutro
Pticice jel bre znas jangleski ak ne znas sta je raspored sta sve ima i kada ima u bazenu
Pitaj Pikax, ona zma
Inače , juče sam išla na plivanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabome. Ja sve znam.Dobro jutro
Pticice jel bre znas jangleski ak ne znas sta je raspored sta sve ima i kada ima u bazenu
Pitaj Pikax, ona zma
pa , molim te , prevedi jos program da moze da i ona zna syta je sve ukljuceno .Dabome. Ja sve znam.
Inače , juče sam išla na plivanje
Ma zna Ptičica a ja sam obj sprečena idem oprati prozore i zavese. Mrkli je mrak.pa , molim te , prevedi jos program da moze da i ona zna syta je sve ukljuceno .
i daju marsovcu.
pticica zna samo da pije po malo vodice iz fontana i kljucne neko zrno.
jadna
Koji mrak pixieMa zna Ptičica a ja sam obj sprečena idem oprati prozore i zavese. Mrkli je mrak.

Ćuti, znam.Koji mrak pixiejos mraka nema
![]()
gle , samo te kljucamoNevidjena drskost ovde opet![]()
(glupa ja)Ćuti, znam.
( Eskiviram)
gle , samo te kljucamo
da i nes iz glave i izadje

Neeeeee(glupa ja)
(blef za marsovcaNeeeeee
)Pa normalno. Kad smo mi igrale poker , Marsi se nije ni rodio. A mi još manje.(blef za marsovca)
ma jokMa zna Ptičica a ja sam obj sprečena idem oprati prozore i zavese. Mrkli je mrak.

eto , ni to ne zna da je mrakKoji mrak pixiejos mraka nema
![]()
Pa joketo , ni to ne zna da je mrak
jer cim padne mrak ona zavuce glavicu ispod krilca i ondaK
dremka li dremka....

bre , brePa normalno. Kad smo mi igrale poker , Marsi se nije ni rodio. A mi još manje.
ma , otpliva ja do vodopada , iuz put jelte , pliva i po zemlji , tj ovi moji volovi nse razgoporadili i trceeee, i ondak , sedoh i jeo prasence i pivu i pivu i slusa i gleda i ondak , skocih i zaplivah uzduz i poprekoMarsovac pliva u bazenu a gleda u vodopad![]()
Ovo iz iskustva
?