Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_2650.jpeg

Napaćena braćo & sestre, pomerite se malo da obavestim @mario80 jedno nešto

Marijo, brate moj napaćeni, što si letovao u Španiju a ovolike cene u MAXI-ju sa sve tucanom paprikom na čelu, pčelice pocrkaše...

kupio sam XIAOMI
ali ne mobilni već Xiaomi Smart Air 4 Pro

MORAO SAM a razlog je drugi par rukava
dakle stvar je ekstra i kombinuje i čestice i dim
pazi ovo, zapališ cigaru - REAGUJE KO BIVŠI PUŠAČ AAAAAA

Da očisti sobu od duvanskog dima u full-u mu treba 8 minuta ali...
pazi ovo...

evo ga, kvalitet vazduha 003, opa 002 ne može bolje
kad zapališ pijačni duvan skoči na maksimalnih 600 kao najgrdje moguće i baš zavrti ventilator da usisava
medjutim, kad zapališ kvalitetnu kupovnu cigaru e onda ne prelazi 430
e sad zaključi šta je veće njesra

znači ako budem ostavio cigare, mada sam ih baš smanjio, a to će bude zbog ovog - povučeš dva dima uuuUUUUUUUU-FFFUUUUUUUUU
a vazduh kristalan
pročitajk o ovom modelu - vredi svaku paru, mada mi neće biti jasno zašto predstavnik ima veću cenu nego tržni centar?

prociscivac-zraka-xiaomi-smart-air-purifier-4-pro-6934177743665_240691.jpg

a taj pijačni jel motaš, ili puniš one papiriće s filterom?

rizla sa filterom (a ima i plastične jednokratne muštiklice, fina stvar i povoljna) isključivo za industrijski duvan iz kesice

pijačni duvan je retko kad kvalitetan u smislu da ga dobiješ tanko rezanog (rese kao duvan čvarci) nego seku i melju stabljiku dršku lista itd...
to mora u filter tube

medjutim na primeru ovog prečišćavača vazduha izgleda da je pijačni duvan zaista štetniji od industrijskog, ako možemo da pričamo o nečemu čega smo i sami svesni
medjutim, buka koju napravi je tako stresna da ću, nadam se, ubrzo ostaviti duvan
bar u kući... napolju nema šta mi huče ko da je tornado...

Vodite računa kad gledate prečistače
Obično se u reklami ne navede ono što jel ne rade
A kako drugačije?

Da skratim - najpametnije je keširati za tzv "kombinovane" filtere koji reaguju i na čestice i na dim
Ovo je još i medju jeftinijim modelima iz te klase.
Takodje je bitno da postoje i zamenski filteri pa nek traju do godinu dana (navodno ovaj treba da mi traje do septembra 2025-te kako piše na uredjaju no to zavisi od mnogo faktora, duvan pogotovo, ima da se ulepi samo tako al bar neće u telo)

Obaška, ovaj ima i jonizator vazduha koji opciono uključujete pa ako vam ne treba isključite.
Negativni joni imaju loš uticaj na srčane bolesnike pa oprez sa tom opcijom.

Back