- Poruka
- 33.437
Мислила си на бахати шовинизам.Nema ničeg glupljeg i besmislenijeg od nacionalizma. Plus što u "rukama" majmuna je i opasno. Razmisli malo, e.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислила си на бахати шовинизам.Nema ničeg glupljeg i besmislenijeg od nacionalizma. Plus što u "rukama" majmuna je i opasno. Razmisli malo, e.
Pa ne samo na to, mada se to podrazumeva na prvom mestu. I taj je izašao iz lajt domena, spada u kriminal. Ništa etničko, religijsko, pa čak ni tradicionalno, jer su mi i to treće ogadili likovi koji nemaju nijedan lični ljudski kvalitet. Ako vrediš ičemu, brale, ne treba ti pleme da se iza njega kriješ ili njime dičiš.Мислила си на бахати шовинизам.
sve možeja ću te zvati pikica jel može
Potpuno sam zen , plivam tri dana zaredom, čak mi se i ne raspravlja sa ljudima
hahahahahhaha
АКо носи дрес, грб...пева химну онда јесте.Najsmešnije mi je loženje na nečiji tuđi lični sportski uspeh, kao da je nacionalni
Nisam !hahahahahhaha
umreću
Пу,,пу, пу...пре олимпијаде ништа.hahahahahhaha
umreću
Aha, ali, on trčao, trenirao, ti sedeo u fotelji. Plus, on milioner, a ti golja. Ne znam kako drugačije da kažem, sem prosto- meni je to ekstra glupoАКо носи дрес, грб...пева химну онда јесте.
На шта се ти ложиш?Najsmešnije mi je loženje na nečiji tuđi lični sportski uspeh, kao da je nacionalni
Pa ne, to je kao da si napisala da nema ničeg glupljeg od ljubavi prema majci, detetu ili devojci/dečku. Ljubav ne može da bude besmislena.Nema ničeg glupljeg i besmislenijeg od nacionalizma. Plus što u "rukama" majmuna je i opasno. Razmisli malo, e.