- Poruka
- 33.425
Пусти ти ту маглу расправа итд.
Зна се тачно ко их је упознао, у којој кафани...у ком студију су кренуле обе верзијр и сл.
Зна се тачно ко их је упознао, у којој кафани...у ком студију су кренуле обе верзијр и сл.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И на паузи сам.Пусти ти ту маглу расправа итд.
nije damski da napišem: i jaaranžman kida usro sam se
Jel mogu da ti tepam - piki?nije damski da napišem: i ja
Ustala sam u podne. Sutra ustajem u 6. Imaš li rešenje???????Vi se zaiebavate sa tom muzikom za tetke a ja ceo dan po pijaci.. .a kafa? E ima sad da padne jedna.
Imam, ustani i sutra u podne.Ustala sam u podne. Sutra ustajem u 6. Imaš li rešenje???????
možeJel mogu da ti tepam - piki?
evo još jedna verzija moja omiljena imam i pločunije damski da napišem: i ja
ja ću te zvati pikica jel može
gospode koliko je ovo prijatno i lepo i zavodljivoevo još jedna verzija moja omiljena imam i ploču
Da se još potrude pa su skoro kao ja.gospode koliko je ovo prijatno i lepo i zavodljivo
ahhahahahahhaha
Neću !Šta se ti smeješ Piki, i ti ćeš, i ti ćeš.
Nema ničeg glupljeg i besmislenijeg od nacionalizma. Plus što u "rukama" majmuna je i opasno. Razmisli malo, e.Svaki dobar, pametan i pošten čovek je nacionalista. Nacionalizam je ljubav, tako da to treba negovati. Onak kako se to rqadi u celom svetu.
Nego, kakve veze ima ljubav prema naciji sa nečijim nazovi pesmama (pre su resitacije?) koje mi se ne sviđaju?