andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.815
ha ha ha,nista
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ha,nista
To neko sa rokom isteklim pre par godina? Ili su ispale iz Stojkovog magacina?Aj ne sviraj... kupio 12 komata u sredu... toliko im ostalo... sve razgrabili
Odvratno na kvadrat
... laku noc zelim ...
verovatno si i nacionalista .. njegove pesme su jedne od najlepsih ..Odvratno na kvadrat
Јесте, али у овом случају није.verovatno si i nacionalista .. njegove pesme su jedne od najlepsih ..
Ja samo komenarisem njegovu muziku. A ona je vanvremenska. Drugo me u vezi njega ne zanima. Gledam ga kao muzicara, to je sve.Јесте, али у овом случају није.
Потражи у неком прастаром издању листа Печат текст
Крст на крижу
Добро јутро!
Svaki dobar, pametan i pošten čovek je nacionalista. Nacionalizam je ljubav, tako da to treba negovati. Onak kako se to rqadi u celom svetu.verovatno si i nacionalista .. njegove pesme su jedne od najlepsih ..
Tako i ja, zato sam napisao FUJČINA. I to na kvadrat.Ja samo komenarisem njegovu muziku. A ona je vanvremenska. Drugo me u vezi njega ne zanima. Gledam ga kao muzicara, to je sve.
Ti i inace poznat po dobrom ukusu!Tako i ja, zato sam napisao FUJČINA. I to na kvadrat.
jaaao što si mi danas nešto leeepa!Ti i inace poznat po dobrom ukusu!
eh da sam samo tebijaaao što si mi danas nešto leeepa!
znam, i sebi si.eh da sam samo tebi
Nisam, prazan mi PPnisi video kako sam preksinoc bila hot?
Који текст је написао?Ja samo komenarisem njegovu muziku. A ona je vanvremenska. Drugo me u vezi njega ne zanima. Gledam ga kao muzicara, to je sve.
Slusam ga kao izvodjaca. Zaista ne znam koji je njegov autorski tekst .Који текст је написао?
Шта је компоновао?
Не се брукаш.Cesarica, Trag u beskraju, te se secam, njegovi su textovi
Не се брукаш.
Цесарица - Џибони.