eveline
Elita
- Poruka
- 22.451
ne kažem ništa, ja jedem mozakMmmm što su ukusne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kažem ništa, ja jedem mozakMmmm što su ukusne.
to je odlika daveža po definicijiАли они неће скиповати тебе.
Koju?Opsi, napiši koju, nemoj samo iz ćoška da viriš.
Foto il uživo?proveri
uzivo,logicnoFoto il uživo?
@pikax hvali se Marsi da duže pliva od tebe. Malo mu šlauf smeta, ali nema veze...paaa, rekoh ovoj , da vidi kod moje a ima se i rece-pat.
pitala je , o tom recepatu ali ova moja ,
nije mi dala , da se..vec me je oma isprskala sas vodu.
e, ni tri puta nisa 25 metarski bazen preplivao...
gde je, ona sto ne izlazi iz bazena i ppliva li pliva
da, kaze, kako da plivam
znači zato je moča... kukuuuuune kažem ništa, ja jedem mozak
Može, dovoljno.
Ja sam danas bar 800m ... autom do pijace po plodove mora.Ni 3x 25????
Pa evo juče sam 400 m , posle posla
Zavisi, ako nema kondiciju u rukama, šipak je najlakše. Mislim na pravilno leđno plivanje.Neka leđno pliva. Tako najlakše
Neka pliva nepravilno, nije to važno. Ispravi se i samo nogama lagano a ruke sa strane.Zavisi, ako nema kondiciju u rukama, šipak je najlakše. Mislim na pravilno leđno plivanje.
To sa strane nije pravo, bežibre...Neka pliva nepravilno, nije to važno. Ispravi se i samo nogama lagano a ruke sa strane.
ali je zabavnoTo sa strane nije pravo, bežibre...
Nogama je pravo. Uopšte nije važna tehnika koliko disanjeTo sa strane nije pravo, bežibre...
Ruke, breeee. Za leđno moraš da vrtiš ruke i imaš razgibana ramena. To mi je uvek dobro išlo,. a kad sam imao upalu tetive ramena, to mi je dosta pomoglo kod oporavka. Jedino što je bilo bolno.Nogama je pravo. Uopšte nije važna tehnika koliko disanje
Ok, suptilno si reko da si razgiban .Ruke, breeee. Za leđno moraš da vrtiš ruke i imaš razgibana ramena. To mi je uvek dobro išlo,. a kad sam imao upalu tetive ramena, to mi je dosta pomoglo kod oporavka. Jedino što je bilo bolno.
Bio nekad, sad sam super razgiban za ove naše forumske penzionere, inače...Ok, suptilno si reko da si razgiban .
Zezam teBio nekad, sad sam super razgiban za ove naše forumske penzionere, inače...
plovakVolim da plivam leđno kad je zalazak Sunca, onda mi stomak pomaže da mi ne bije u oči, milina! @andjelijaa je ljuborna što sam tako super.
Tek da vidiš kormilo...plovak
da vidim?Tek da vidiš kormilo...