znam, sestra mi kaže da u 4 sata koliko je radila nije 10 ljudi ušlo![]()
ne znam gde je to ....kod mene citav zastoj do 17h
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam, sestra mi kaže da u 4 sata koliko je radila nije 10 ljudi ušlo![]()

nego jel ima nekog iz vojvodine?kako cu ujutru kuci?
Sankama je najsigurnije.![]()

u toplom, ima jeste, ima piti i išla bi kući? jel vidiš ti druže ove žene ccc
Bas, bas ruzno vreme.Komrasine na vreme si stigao da se izjasnis o trojki, zamandalise anketu.![]()
večeras sam nešto raspoloženprilazi gradovima nisu očišćeni, ja sam službenim autom skoro celo jutro plesao na ivici prevrtanja, užas
hitna se za malo nije prevrnula ispred instituta
Pricao mi je poznanik, medicinski brat, da je mehanizacija firme koja je angazovana na ciscenju kruga nase gradske bolnice ostala u kvaru i da nisu mogli da prenesu preminule od bolnicke kapele do kapije.
Pricao mi je poznanik, medicinski brat, da je mehanizacija firme koja je angazovana na ciscenju kruga nase gradske bolnice ostala u kvaru i da nisu mogli da prenesu preminule od bolnicke kapele do kapije.
poenta je da su firme koje čiste puteve u debelim blokadama jer su fantomske, a tendere su dobile kako su dobile
Dačo njet
U pravu si, prihvatili su posao, a nisu sposobni da ga obavljaju.
hoces crnjak?
pre neki dan krenem na neko snimanje sa zivotno ugrozenim pacijentom liftom,i lift se pokvari,5 sati sam bila zeglavljena sa pacijentom u liftu,kao u filmu,drzala sam srce u rukama sat vremena i masirala....ostalo je sve smesno
i ti ces sutra tako ne boj se