- Poruka
- 113.625
On je kao i većina u svom vremenu smatran za frika i čudaka, ovu zbirku je sam štampao i pesme je urezivao grafičkom metodom...Lepa misao, naročito prva rečenica... ali čini mi se i malo isforsirana, potonjim škrabalima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je kao i većina u svom vremenu smatran za frika i čudaka, ovu zbirku je sam štampao i pesme je urezivao grafičkom metodom...Lepa misao, naročito prva rečenica... ali čini mi se i malo isforsirana, potonjim škrabalima?
Odličan je Blejk:
Božanski lik
Okrutnost ima ljudsko srce
a ljubomora ljudsko lice
užas, čoveka božansko obličje
a usamljenost ljudske odore.
Odore ljudske od gvožđa su skovane
obličje ljudsko od vatre je,
lice ljudsko peć je ognjena zapečaćena
a srce ljudsko klisura je gladna.
Džek, obrati pažnju na prvu strofu,
i pogledaj prvu stranicu poslednje knjige koju sam ti dala ...![]()

Borka! Baš sam te ovde spominjao kako nedostaješ, a i Agathi sam rekao da baš nedostaješ.
Mislim da je poslednja knjiga koju si mi dala kod Anomandera, ili onog otužnog po zanimanju mog drugara G., ali ću svakako da proverim, sutra se nalazim sa njima pa ću da tražim moje. Grupa lenština je to
Gde si ti bre? Jes gledala kako blistam tamo, na jugu?![]()

On je kao i većina u svom vremenu smatran za frika i čudaka, ovu zbirku je sam štampao i pesme je urezivao grafičkom metodom...

)
Mogla bih da prođem kao odmerena, fina gospoja. Neka činovnica, tako nešto. 
Ja i delujem i jesam.....Ja ne delujem kao frik, spolja gledano.Mogla bih da prođem kao odmerena, fina gospoja. Neka činovnica, tako nešto.
![]()

Hehe, eno me, visim na Filozofiji.
Kad ne visim tamo, radim ... na "novom projektu".
Vidla. Rekoh ti da ti leži javni nastup. Spremaš se, polako ali sigurno, za nastup na dodeli neke nagrade.
Rekla moja prijateljica, veliki Kingov fan, da si u poslednjoj zbirci zablistao.

Pa zar meni da ne prosledis Borkinu knjigu???Borka! Baš sam te ovde spominjao kako nedostaješ, a i Agathi sam rekao da baš nedostaješ.
Mislim da je poslednja knjiga koju si mi dala kod Anomandera, ili onog otužnog po zanimanju mog drugara G., ali ću svakako da proverim, sutra se nalazim sa njima pa ću da tražim moje. Grupa lenština je to
Gde si ti bre? Jes gledala kako blistam tamo, na jugu?![]()
Uf...strpljivost mi nije jaca strana[emoji15]Nisam je ni ja pročitao! Stani u lajn.
jokbre se pise odvojeno[emoji13]Jokbre, to je bio kulturni intermeco.
Ček da se okupe koke, gde smo ono stali u vezi sisa?
jokbre se pise odvojeno[emoji13]

E druze moj...treba ti tabletDobrovece i sa kompa...
Kompjutera, da ne bude zabune...
Ne mogu ja sa onog sokocala da kuckam, sitna mi tastatura...
Duzan sam zavrsetak stiha od pre neki dan, onog istog kojeg su pogresno (naravno) protumacili neki...
Elem:
"Siri noge, moja mila mati,
Odakle dodjoh, da se opet vratim.."
Bora Djordjevic.
- - - - - - - - - -
Samo da pitam:
Jel "oni" imaju neko radno vreme kada polaze u pohode?
Nikako da se sretnemo, a ne ostaje mi se bez sna & sexa, zarad forumasenja...
Navikla sam se ja na stosta al sam nesto uskracena vec neko vreme[emoji56]
Samo da pitam:
Jel "oni" imaju neko radno vreme kada polaze u pohode?
Nikako da se sretnemo, a ne ostaje mi se bez sna & sexa, zarad forumasenja...