Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odličan je Blejk:

Božanski lik

Okrutnost ima ljudsko srce
a ljubomora ljudsko lice
užas, čoveka božansko obličje
a usamljenost ljudske odore.

Odore ljudske od gvožđa su skovane
obličje ljudsko od vatre je,
lice ljudsko peć je ognjena zapečaćena
a srce ljudsko klisura je gladna.

Džek, obrati pažnju na prvu strofu,
i pogledaj prvu stranicu poslednje knjige koju sam ti dala ... :)
:):):)

Borka! Baš sam te ovde spominjao kako nedostaješ, a i Agathi sam rekao da baš nedostaješ.

Mislim da je poslednja knjiga koju si mi dala kod Anomandera, ili onog otužnog po zanimanju mog drugara G., ali ću svakako da proverim, sutra se nalazim sa njima pa ću da tražim moje. Grupa lenština je to :)

Gde si ti bre? Jes gledala kako blistam tamo, na jugu? :)

Borka! Baš sam te ovde spominjao kako nedostaješ, a i Agathi sam rekao da baš nedostaješ.

Mislim da je poslednja knjiga koju si mi dala kod Anomandera, ili onog otužnog po zanimanju mog drugara G., ali ću svakako da proverim, sutra se nalazim sa njima pa ću da tražim moje. Grupa lenština je to :)

Hehe, eno me, visim na Filozofiji. :lol:
Kad ne visim tamo, radim ... na "novom projektu".

Vidla. Rekoh ti da ti leži javni nastup. Spremaš se, polako ali sigurno, za nastup na dodeli neke nagrade. :zper:
Rekla moja prijateljica, veliki Kingov fan, da si u poslednjoj zbirci zablistao.

Hehe, eno me, visim na Filozofiji. :lol:
Kad ne visim tamo, radim ... na "novom projektu".

Vidla. Rekoh ti da ti leži javni nastup. Spremaš se, polako ali sigurno, za nastup na dodeli neke nagrade. :zper:
Rekla moja prijateljica, veliki Kingov fan, da si u poslednjoj zbirci zablistao.

Hvala. Zahvali i drugarici, drago mi je što joj se dopalo. Nastup za dodelu keš nagrada, ono ostalo je šminka za bibliografiju!
A za nastup, pa nekoliko ljutih zna da razveže labrnju sve u 16 :)

Pa zar meni da ne prosledis Borkinu knjigu???

jokbre se pise odvojeno[emoji13]

"jokbre" se u datom slučaju ipak piše zajedno jer mu se može; pripada upravnom govoru. Dijalogu sa Mr Brzim, a i da naglasi da sam ja ipak narodski čoek, od roditelja zanatlija, koji mi, pokoj im duši, podariše taj talenat kojem se premalo posvećujem jerbo nema tu para, a ledeni vetrovi kokuzijane duvaju mojim opustelim džepovima koji se sa radošću boljih dana sećaju pa sve podriguju od praznine.

Darling, jesam li ja ganci? Ili sam najšarmantniji pripadnik bele rase kojeg si ikada upoznala, koji ti je zarobio srce samo jednim škorpionskim pogledom, okovao ga zanavek i koji izaziva želju samo svojom nazočnošću?

Poslednja izmena:
Dobrovece i sa kompa...
Kompjutera, da ne bude zabune...
Ne mogu ja sa onog sokocala da kuckam, sitna mi tastatura...

Duzan sam zavrsetak stiha od pre neki dan, onog istog kojeg su pogresno (naravno) protumacili neki...
Elem:
"Siri noge, moja mila mati,
Odakle dodjoh, da se opet vratim.."
Bora Djordjevic.

- - - - - - - - - -

Samo da pitam:
Jel "oni" imaju neko radno vreme kada polaze u pohode?
Nikako da se sretnemo, a ne ostaje mi se bez sna & sexa, zarad forumasenja...

Dobrovece i sa kompa...
Kompjutera, da ne bude zabune...
Ne mogu ja sa onog sokocala da kuckam, sitna mi tastatura...

Duzan sam zavrsetak stiha od pre neki dan, onog istog kojeg su pogresno (naravno) protumacili neki...
Elem:
"Siri noge, moja mila mati,
Odakle dodjoh, da se opet vratim.."
Bora Djordjevic.

- - - - - - - - - -

Samo da pitam:
E druze moj...treba ti tablet

Navikla sam se ja na stosta al sam nesto uskracena vec neko vreme[emoji56]

Vrhunska zadovoljstva dolaze uvek u malim dozama. I pazi sada romantike: Pasulj je sve bolji svakim podgrevanjem!

Samo da pitam:

Kada dobiju naređenje, sjate se istovremeno. No, oni nisu više tema, nikakva; dogovor sa Agathom je pao. Iz poštovanja ka njoj i njenom drugarstvu. Nadam se da smo za.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back