ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
...ma, on je hvalio da nešto dobro radi, kuva jel', ...ja od zezanja sledeći put pitala kako je Sisi...on prihvatio...i sad nema ličnog imena...svi je tako zovu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ma, on je hvalio da nešto dobro radi, kuva jel', ...ja od zezanja sledeći put pitala kako je Sisi...on prihvatio...i sad nema ličnog imena...svi je tako zovu...

....aha...a davno nekad, sam jednog mog udvarača nazvala, u nekoj priči Jorgovan...i žali se on meni...sve me zovu Jorgovan, da znam od koga je poteklo, kosti da mu slomim...mislim se..pazi da ne saznaš...

Jel vi primećujete da ovde pišemo nas troje, ponekad uleti pričalica, helenu viđamo jednom godišnje a imamo preko 300-400 pregleda teme dnevno![]()

...kako vidiš te preglede...ja na to ni ne obraćam pažnju pravo da ti kažem......a Hellena baš fali ovde, malo mi pusto bez nje.....![]()

Manje pričaj... bolje idi popravi ono kazanče što curi...
Ja moram da mešam ručak... da ne zagori...
()

Kad uđeš na pdf Budva ...
Imaš broj poruka i broj pregleda ...
Uzmi piši par dana na papir, pa uporedi![]()
...baš o ovome razmišljam cio dan...samo mi je to hvalilo u životu mome...
...jes' da je upućeno Afro, al' se nešto i ja nađoh...

...baš o ovome razmišljam cio dan...samo mi je to hvalilo u životu mome...
...jes' da je upućeno Afro, al' se nešto i ja nađoh...

... nego pratim par zadnjih dana ... mogu valjda 6 brojeva da zapamtim 
Ma ja sam to naveo kao primer
Nisam ni ja pisao na papir... nego pratim par zadnjih dana ... mogu valjda 6 brojeva da zapamtim
![]()

, još samo Hellena da se javi...pa smo komplet, mislim mi
..e ja ne mogu...da me ubiješ...sve pišem...misli, vezano za brojeve...znam možda 2-3 tel. br. napamet...a i to toliko se ne bih smjela kladit'
Ja imam oko 250 brojeva u telefonu ... 200 na kartici i ovo ostalo novi, koji ne mogu da mi stanu na karticu
Ovih 50 novijih slabo znam ... tu i tamo ...
A od ovih 200 ....50 % znam napamet minimalno ... možda i ove druge ...

...ja nekad i imena pobrkam...ETO...
...al' sam u nekim drugim stvarima odlična![]()

šta nam je sa hellenom? baš je dugo nismo čuli....dobro veče.
...Pričalice dobro ti nama došla....i uvek mi drago kad vidim tvoje sličice i
pozdrave..., još samo Hellena da se javi...pa smo komplet, mislim mi
domaći...a ovi što vire neka vire....ako neće da pišu ni ne moraju....