- Poruka
- 209
Jesam tražila savet?
Mislim da nisam...![]()
jes taqo rekla i tvom pratiocu kad je reqo iz cista mira ninani da je pijandura....
koji ste vi olosh ybt....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam tražila savet?
Mislim da nisam...![]()
jes taqo rekla i tvom pratiocu kad je reqo iz cista mira ninani da je pijandura....
koji ste vi olosh ybt....

Eto, o tome ti pricam... Vec sam te otresao jednom. Svestan si toga.
A ovo je prvi i poslednji put da sam nesto razumno pokusao da ti kazem.
I tako ce biti. Ja drzim do reci. Sto je tebi nepoznata teritorija.
Na ovaj primitivni zargon i recnik polupismenih ovcara nemam sta da ti odgovorim. Sam si sebi sve rekao.
Idi, "skidaj" moderatore... to si mogao dok demencija nije maha uzela.
Idi, reci im kako su sve qrve koje ne zasluzuju ni da ti popuse.
Idi, elokvencijo. Mlati, lamentiraj, impresioniraj.
I na kraju ukapiraj: sad si samo klovn. Tuzni.
Koga svi izbegavaju kao nekog agresivnog klosara na ulici, okrecuci glavu na drugu stranu zapusenog nosa...
Cak ne zelim ni da te sakatim ovog puta. Nije mi zabavno.
Ipak si mator, senilan. Vidljivo dementan. Sigurno impotentan. Nevidjeno prepotentan.
I bez ikakvog dodira sa realnoscu.
Ne treba mi neki ucen papir da to vidim. A tebi ne treba neki ucen papir da se to vidi.
Slobodan si. Lutaj virtuelnim prostranstvima Krstarice u kojima mislis da carujes...
Ja idem da uzivam u zivotu koji postoji van ovog Velikog Brata... cuvaj mi forum. Ipak se ti ovde pitas, zar ne? Koliko i pijan sa gacama...
.
Pozdravlja te volina... elokvencijo. Veruj mi da mi je neobicno drago sto nismo isti nivo.

ako nis znao zhene volu pametne mudre matore iskusne sa sedom kosom i oziljcima... po telu... i padaju ko zrele qrushke kad ih drmnesh mentalnom obranicom na pravo mesto....
ja pa ja pa ja pa ja pa ja.... ko cirqus si..kad sidjesh sa tog megida imteleqta na kom mislish da si car a u stvari si obichan intendant plagijator i poljubish ruqu ovom intelktualnom qumu i izvinesh mu se za sve gadosti koje ste prvi izreqli kao i ninani za ono smradu nad smradovima... mozda ali samo mozda vam tad dam trenutak svog vremena onog realnog... a u ovom vl... yebacu vas bash kao ove ochajne modove samo li me spomenesh igde.
Šta lupaš, bre...?
Zašto dolaziš ovde? Hoćeš da zatvore i ovu kafanu... vređaš čoveka, a ni sam ne znaš zašto...
Ako imaš neki problem, reši ga tamo gde treba... suzdržavam se da ne ti ne odgovorim rečnikom koji najbolje poznaješ.

qaraqater ybt... ne trebaju nama drugi da nas yebu... to možemo lepo i sami...
ovo ja za sebe...