Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro... meni je zvučalo kao pravdanje... ako sam pogrešila, izvini...

Čitam onu priču o bonama tamo... pa se nešto pitam, da li i u njoj da tražim suštinu, ali da isključim sve emocije... Jer je ovde dan pre toga išao post o reputacionoj vrednosti i top listi iste... :roll:

Ali, ja sam navikla da večito ispadnem negativac, jedan put manje, ili više... zaista mi je svejedno.

Neznam zaista šta je bilo dan pre moje reputacije tebi na ovoj temi - nisam listala i čitala, ali ono što sam napisala to je tako i juče i danas ...

Dobro... meni je zvučalo kao pravdanje... ako sam pogrešila, izvini...

Čitam onu priču o bonama tamo... pa se nešto pitam, da li i u njoj da tražim suštinu, ali da isključim sve emocije... Jer je ovde dan pre toga išao post o reputacionoj vrednosti i top listi iste... :roll:

Ali, ja sam navikla da večito ispadnem negativac, jedan put manje, ili više... zaista mi je svejedno.

vidi prestigla si me u bonama...z:cry:

Neznam zaista šta je bilo dan pre moje reputacije tebi na ovoj temi - nisam listala i čitala, ali ono što sam napisala to je tako i juče i danas ...

Away, nemoj mi se pravdati i objašnjavati... ružno se osećam. Svako ima pravo na stav... jedino što ne volim, tačnije, zbunjuje me... manjak stava.
Danas mi nije dan... a ovo je nešto najbliže izvinjenju što od mene možeš da dobiješ. Blanko...

a jok.. ne poznajem ja nikoga odavde kao sto niko ne poznaje mene.... umislili ste mnogo toga...

to je kauzalnost ovakve price...

brishem jer vam nije tu pratioc.... kad on dodje onako kurchevit reci cu josh dosta toga... :zpozdrav:

ne znas ti nista i takva ces biti znas i sama vec dokle....

sta si trazila to si i dobila... tvoj izbor....

ja sta sam trazio to sam nasao... ima boga... otisao na kafu preko puta de vam je bila ordinacija... finije mesto a i ljudi.

pa pa.....

A ja mislim da je došla samo da udari kontru. :roll:
Bila sam na filozofiji, Barby mi je lično poslala pozivnicu... pa neka se pravda gazdarici.

Ne možeš večito glumiti pozitivnu nulu... Izvini, bilo ja jače od mene. z:(

A zato ti stalno posmatras sve iz tog ugla...nisi ti centar univerzuma da svi u svakom post udaraju kontre samo tebi z:mrgreen:!?!
Nije lijepo biti PREPO.....N z:mrgreen:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back