- Poruka
- 209
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zalazim medju tudje nogice... ne znam ni sta cu sa ove tri moje![]()

Dobro... meni je zvučalo kao pravdanje... ako sam pogrešila, izvini...
Čitam onu priču o bonama tamo... pa se nešto pitam, da li i u njoj da tražim suštinu, ali da isključim sve emocije... Jer je ovde dan pre toga išao post o reputacionoj vrednosti i top listi iste...
Ali, ja sam navikla da večito ispadnem negativac, jedan put manje, ili više... zaista mi je svejedno.

Dobro... meni je zvučalo kao pravdanje... ako sam pogrešila, izvini...
Čitam onu priču o bonama tamo... pa se nešto pitam, da li i u njoj da tražim suštinu, ali da isključim sve emocije... Jer je ovde dan pre toga išao post o reputacionoj vrednosti i top listi iste...
Ali, ja sam navikla da večito ispadnem negativac, jedan put manje, ili više... zaista mi je svejedno.

aaaa... kako si se namestijoooo....
al biću fina i ćutaću...![]()

Neznam zaista šta je bilo dan pre moje reputacije tebi na ovoj temi - nisam listala i čitala, ali ono što sam napisala to je tako i juče i danas ...
vidi prestigla si me u bonama...![]()

pa sho bre.... vole zhene da im zadjem... sho spreda sho ko partizan s ledja iz shumice
a sho ti ne sqinesh maramu da se namestish za![]()

A ja mislim da je došla samo da udari kontru.
Bila sam na filozofiji, Barby mi je lično poslala pozivnicu... pa neka se pravda gazdarici.
Ne možeš večito glumiti pozitivnu nulu... Izvini, bilo ja jače od mene.![]()
!?!
.

provokator...![]()