Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan z:)

Lako je vama dragi moji ... slušam pesmu što Jeca postavi (Namćor), pa se nešto mislim ....
No, nema veze ... bila sam do sada crna udovica, a uskoro ću biti i bela. .... e šta ti je život ... Pevaću ja uskoro "Nema leka apoteka" z:shock:

jes vala ja turio saxa posto moj drugar djole reqo da ga ne voli u pesmarici iznad... :lol: sa njim je inache najbolje biti u kafani biti dok je trezan.. kad se uroqa onda postaje agresivan na jeziqu sto mu ne prilici.... ali ljudina je ipak dok ne pochne o politici da qenja u koju se razume ko marica u qriv ******...

Dobar dan crncima, nevernicima, bežboznicima, komplexašima, špijunima, ludacima i svim ostalim đavolcima... :zskace:
Valjda nisam nikoga preskočila... da se ne ljute... z:cry:

jesi.. kompletan ženski rod...z:cry:
Dobar dan svim ljudima dobre volje, vernima sebi, pametnim, pozitivnim i svim
ostalim prijateljima...:zskace:
i ti isto... z:cry:

žene nisu ljudi... pitaj bresmrtnu...

Ja se slažem sa LBarbarom - sve može da se gleda iz više uglova, pa kome kako odgovara.

Kojice nije besmrtna aršin ... ali nikako nije - što nju pominješ u svemu ovome?

A ja mislim da je došla samo da udari kontru. :roll:
Bila sam na filozofiji, Barby mi je lično poslala pozivnicu... pa neka se pravda gazdarici.

Ne možeš večito glumiti pozitivnu nulu... Izvini, bilo ja jače od mene. z:(

A ja mislim da je došla samo da udari kontru. :roll:
Bila sam na filozofiji, Barby mi je lično poslala pozivnicu... pa neka se pravda gazdarici.

Ne možeš večito glumiti pozitivnu nulu... Izvini, bilo ja jače od mene. z:(

Nisam to posmatrala na takav način ... poput udranja kontre ... :roll:
Gledala sam suštinski na komentar LBarbare, i to je sve, svako neka stoji iza svojih postova.

Nisam to posmatrala na takav način ... poput udranja kontre ... :roll:
Gledala sam suštinski na komentar LBarbare, i to je sve, svako neka stoji iza svojih postova.

Mene komentar ne zanima, bio poljubac, ili pljuvačina... povod za dolazak je jedino što vidim. :roll:
I to je suština...

Iza čega da stoje... Away, postovi su im sterilno čisti... bar ono što možeš da pročitaš... a između redova i iza leđa je nešto drugo... Takve ne možeš ni da mrziš, ni da poštuješ... samo da žališ.

A ti radi kako ti savest nalaže... ko sam ja da te kritikujem.
Samo nemoj da mi se pravdaš u tuđe ime... muka mi pripadne.

Mene komentar ne zanima, bio poljubac, ili pljuvačina... povod za dolazak je jedino što vidim. :roll:
I to je suština...

Iza čega da stoje... Away, postovi su im sterilno čisti... bar ono što možeš da pročitaš... a između redova i iza leđa je nešto drugo... Takve ne možeš ni da mrziš, ni da poštuješ... samo da žališ.

A ti radi kako ti savest nalaže... ko sam ja da te kritikujem.
Samo nemoj da mi se pravdaš u tuđe ime... muka mi pripadne.

Isključivo sam sve napisala samo u svoje ime - svoje vidjenje i svoje mišljenje.

Isključivo sam sve napisala samo u svoje ime - svoje vidjenje i svoje mišljenje.

Dobro... meni je zvučalo kao pravdanje... ako sam pogrešila, izvini...

Čitam onu priču o bonama tamo... pa se nešto pitam, da li i u njoj da tražim suštinu, ali da isključim sve emocije... Jer je ovde dan pre toga išao post o reputacionoj vrednosti i top listi iste... :roll:

Ali, ja sam navikla da večito ispadnem negativac, jedan put manje, ili više... zaista mi je svejedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back